V notranjosti hiše Kim Kardashian: Našli smo najbolj ugodne kopije izdelkov, ki jih lahko najdemo v zvezdničini hiši

Kim Kardashian je po ločitvi z zvezdnikom Kanye Westom svoj dom posodobila v "mali" mirni kotiček. Svojo kremno hišo je na minimalističen način dekorirala s skrbno izbranimi elementi, ki doprinesejo k njeni celoti. Za vas smo zato poiskali bolj ugodne kopije izdelkov, ki jih lahko najdemo v zvezdničini hiši.

V notranjosti hiše Kim Kardashian: Našli smo najbolj ugodne kopije izdelkov, ki jih lahko najdemo v zvezdničini hiši - Foto: Instagram/@KimKardashian

Minimalistični samostan

Zvezdnica Kim je pred kratkim razrila svoj posodobljen dom. Od ločitve z zvezdnikom Westom je s svojimi otroci ostala v hiši, v kateri je par živel prej. Njuna hiša v Calabasasu v Kaliforniji je že od nekdaj povzemala definicijo minimalističnega dizajna, saj je v svoji enobarvni podobi in ogromni razsežnosti spominjala na minimalistični samostan. Minimalizem je namreč iz leta v leto bolj priljubljen stil notranjega oblikovanja. S svojo preprostostjo - uporabo nevtralnih barv, preprostih oblik in izogibanjem odvečnega okrasja, poudari bistvo in dosega čisto obliko elegance. Medtem ko končni izgled minimalističnega dizajna na prvi pogled izgleda popolnoma preprost, pa je doseganje tovrstnega stila vse prej kot enostavno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maison Odeure (@maisonodeure)

"Ko pridem domov, si želim le tišino in mir"

Kim Kardashian je s pomočjo znanega arhitekta in notranjega oblikovalca Axela Vervoordta poskrbela za neminljiv minimalistični dom. "Zdi se mi, da je v zunanjem svetu toliko kaosa, da si, ko pridem domov, želim le tišino in občutek miru," je izdala Kim. Od njene ločitve z njo živijo tudi njeni štirje otroci, ki pa njene "kremne" hiše presenetljivo še niso uničili. Zvezdnica je namreč priznala, da je v tem stilu le glavni del hiše, sobe otrok pa so popolnoma prilagojene njihovim željam - lahko so vijolične, modre ... Medtem ko v njeni hiši ne najdemo veliko barvnih elementov, pa nekatere dele hiše krasijo barviti izdelki njene hčerke North, ki zelo rada slika na platno. To so po njenih besedah predmeti naklonjenosti, ki igrajo veliko vlogo v njenem življenju in imajo posledično tudi poseben prostor v hiši.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dallas Bonds (@dallasbonds)

Kje kupiti podobne elemente, ki krasijo Kimin dom?

Kuhinjo minimalističnega samostana krasi ogromen kuhinjski otok iz svetlega lesa. Na marmornem pultu so za dekoracijo postavljene velike okrogle vaze, ki z raznolikim rastlinjem krasijo prostor. Namesto razkošne vaze oblikovalca Vervoordta smo poiskali podobno, vendar bolj cenovno dostopno različico.

Keramična vaza s teksturo, Zara, 22,99 €

Najbolj opazni del kuhinje definitivno predstavljajo posušeni cvetovi puhaste pampaške trave. Ogromen šop trave, ki je vstavljen v razkošno kamnito vazo, skrbi za dodatno popestritev preprostega prostora. 

Pampaška trava puhasta, Flowerart.si, 27 €

V kuhinjskem delu veliko pozornost ujame tudi jedilni pribor s starinskim učinkom. Celotni kuhinji dodaja svojevrstno estetiko in jo povezuje v celoto. Krožniki so nenavadni predvsem zaradi svojih visokih robov, seveda pa so kremne barve, da se ujemajo z ostalim dizajnom hiše.

Jedilni krožniki v starinskem videzu, H&M, 12 €

Kimino hišo zaznamujejo tudi veliki beli naslanjači, ki izgledajo kot oblaki. Z nenavadno obliko, prevelikimi in nadrealnimi silhuetami predstavljajo popolnoma neobičajen kos v njeni hiši. Tako naslanjači kot tudi ujemajoča sedežna garnitura popestrijo njen dom in doprinesejo k minimalističnemu izgledu. 

Naslanjač Vildsund umazano bela, JYSK, 225 €

Naslanjač z bukle tkanino, Zara, 299 €

Vsi elementi predstavljajo celoto

Medtem ko sta Kim in Kanye nepremičnino v Los Angelesu kupila za 20 milijonov dolarjev, naj bi bila po zvezdničini prenovi vredna okroglih 60 milijonov dolarjev. Zvezdnica je namreč močno spremenila tudi zunanjost hiše, kjer velik del vrta krasi ogromno košarkarsko igrišče. To pa ni niti malo vsakdanje. Kim je namreč poskrbela, da se ujema z notranjostjo njene hiše, zato je igrišče črne ter sive barve. Seveda pa ni smela pozabiti na svoje avtomobile. Pred hišo ima parkirane 3 najljubše avtomobile iz svoje zbirke - Mercedesa, Bentleya in Lamborghinija. Vsi ti se med seboj seveda popolnoma razlikujejo, a vendar imajo skupno lastnost - vsi so enake, sive barve, ki se ujema z barvami njenega doma. 

Pripravila: Nika Plantan

Fotografije: Instagram/@kimkardashian

Preberite še: To ne sme manjkati v vaši torbi, ko se odpravljate na delo

Priporočamo tudi: VSE O ŽENSKI: Po poti zdravljenja endometrioze, lajšanja tegob, čustvenega celjenja in sprejemanja same sebe (mesec endometrioze)

Najbolj brano