Morate videti, kako se je Britney Spears znašla v Carpool karaokah z Jamesom Cordenom

Britney je vnovič dokazala, kako zabavna je lahko.

Lifestyle, 26. 8. 2016

Britney Spears in James Corden

Čakanja je konec, čas je za novo epizodo Carpool karaok z Jamesom Cordenom! Na dan, ko je izšel novi, deveti studijski album Britney Spears, ki nosi naslov Glory, smo si lahko ogledali tudi novo epizodo Carpool karaok. V zadnji nastopi ameriška pevka, tekstopiska in filmska, televizijska in gledališka igralka, ki dvigne velik oblak prahu, kjerkoli že se pojavi.

V spodnjem videu lahko zasledimo nemalo imitiranja. Dobrega imitiranja! Corden pač kot po navadi dominira pred "mikrofonom", Britney pa ubogljivo izvaja številne glasbene linije, ko ji on to dopusti, se ve.

Med drugim boste lahko prisluhnili skladbi "Oops! ... I did it again" in "Womanizer". Mimogrede, med klepetom je Corden spustil kar nekaj bomb na področje življenja pevke. Izgleda kot da je dekle proti poroki, a hkrati razkriva, da si želi še tri otroke. Zaboga!

Kar precej je bilo tudi žgečkljivega pogovarjanja o "šeškanju". Preverite.

Sicer pa Britney letos več kot očitno ne počiva. Znašla se je na Cosmopolitanovem seznamu zvezdnic, ki so to poletje vidno shujšale. "Vse pohvale, Britney!" Čvrste mišice je že pokazala na ulicah New Yorka.

Uf, kaj pa tole ... Se še spomnite, kako je na podelitvi nagrad Billboard Music Awards "fascinirala" z obleko, ki jo je nosila? Ne pomnite? Naš namig: spodnjice. Ja, prav ste prebrali! Britney se je namreč podelitve nagrad udeležila dobesedno v spodnjicah. Fotografije si lahko ogledate tukaj.

Je še nimate dovolj?

Potem preberite še: Bivši fant Britney Spears priznal, zakaj je bilo razmerje zanj neprijetno in Britney Spears je očitno le našla pravega moškega

Priporočamo tudi članek: Kako izbrati tatu?

Najbolj brano