Lifestyle Promocijsko sporočilo

Modni fotografski vodnik: Ustvarjanje čudovitih posnetkov z Galaxy S24 Ultra

12. 4. 2024
Modni fotografski vodnik: Ustvarjanje čudovitih posnetkov z Galaxy S24 Ultra (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

V svetu mode, kjer se trendi spreminjajo hitreje kot letni časi, je vaš pametni telefon arhivar vaših spominov, in ne nazadnje, ključno orodje za izražanje vaše edinstvene osebnosti. Predstavljamo vam Galaxy S24 Ultra, pametni telefon, ki združuje vrhunsko tehnologijo in elegantno obliko, da postane nepogrešljiv modni dodatek za vsako žensko, ki sledi trendom. Ne le da vam omogoča, da ostajate povezani, Galaxy S24 Ultra odpira novo dimenzijo modnega izražanja skozi fotografsko umetnost. 

Popolne fotografije brez napora

V svetu mode, kjer je vsak detajl pomemben, Galaxy S24 Ultra s svojo napredno tehnologijo in s sistemom Quad Tele, ki omogoča do 100-kratno digitalno povečavo, ponuja revolucionarne možnosti za kreativno izražanje. Ena izmed ključnih funkcij je Generativno urejanje (Generative Edit), ki z uporabo Galaxy AI tehnologije omogoča uporabnikom, da svoje vizualne ideje uresničijo z neprimerljivo lahkoto. Ne glede na to, ali želite popolnoma odstraniti neželene elemente iz ozadja ali ustvariti kompleksne vizualne kompozicije, ki presegajo tradicionalne meje fotografije, vam Generativno urejanje odpira vrata do neomejenih ustvarjalnih možnosti. Predstavljajte si, da lahko z nekaj preprostimi koraki transformirate svoje fotografije, dodate ali odstranite elemente, spremenite ozadje in tako pripovedujete zgodbe, kot ste si jih vedno želeli.

Samsung razume pomen vsakega trenutka in s funkcijo Predlogi za urejanje (Edit Suggestion) mobilna umetna inteligenca postane vaš osebni asistent fotografije. Funkcija analizira sceno, svetlobo in kompozicijo vaših fotografij ter predlaga optimalne nastavitve za njihovo izboljšanje. Bodisi na potovanju, prijateljskem srečanju ali modnem dogodku, Predlogi za urejanje zagotavljajo, da boste vsakič znova ustvarili popoln posnetek. Za vse nočne ptice bo funkcija Nightography izboljšala kakovost nočnih fotografij, zmanjšala zamegljenost in izboljšala kakovost posnetkov v slabih svetlobnih razmerah.

promocijska fotografija

Ko gre za snemanje, Galaxy S24 Ultra ponuja nekaj res posebnega - sposobnost snemanja v 8K ločljivosti. To pomeni, da lahko svoje modne dogodivščine ujamete v najvišji možni ločljivosti, kar bo vaše spomine naredilo še bolj žive in realistične. In čeprav morda nimate televizorja, ki podpira 8K, lahko svoje posnetke urejate ter obdelujete, ne da bi izgubili podrobnosti.

Na koncu pa je tu še ena ključna lastnost - dolgotrajna baterija. Galaxy S24 Ultra je opremljen z zmogljivo 5000 mAh baterijo, ki vam omogoča, da ves dan uživate v svojem svetu fotografske kreative, ne da bi skrbeli za izpraznitev baterije. Tako lahko brezskrbno zajemate slike in posnetke ter se hkrati povezujete s prijatelji in družino.

Pametni telefon Galaxy S24 Ultra je ključ do odklepanja neomejenega ustvarjalnega potenciala, ki vam omogoča, da svoje modne zgodbe delite s svetom na povsem nov način. Vzemite ta pametni telefon v roke, pustite, da vas njegova tehnologija navdihne, in si dovolite, da vaša kreativnost zasije skozi vsako sliko, ki jo ustvarite.

Try Galaxy: Povabilo k odkrivanju

Za tiste, ki želijo izkusiti moč Galaxy AI, Samsung ponuja rešitev preko aplikacije TryGalaxy. Aplikacija omogoča uporabnikom, da na svojih obstoječih napravah preizkusijo ključne funkcije Galaxy S24 serije, vključno z možnostmi umetne inteligence, ki oblikujejo prihodnost mobilne tehnologije. 

Vsi kupci, ki bodo med 5. aprilom in 5. majem 2024 kupili telefon Galaxy S24, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 ali Galaxy S23 FE, bodo prejeli darilni paket fitnes zapestnico Galaxy Fit3 in brezžične slušalke Galaxy Buds FE. Ob nakupu Galaxy S24 Ultra,Galaxy S24+ ali Galaxy Z Fold5 pa bodo kupci prejeli darilni paket tablični računalnik Tab A9 4/64 Wi-Fi, Galaxy Fit3 in Galaxy Buds FE.

Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung. Promocija velja pod pogojem registracije v Samsung Members najpozneje do 26. 5. 2024.

promocijska fotografija

Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.