Tedenski horoskop od 7. do 14. septembra

Ponedeljek, kot se zanj spodobi, prinaša napetost, predvsem čustveno. Veliko bomo vlagali v svoje cilje, pri čemer se bomo borili z ovirami, ki nam bodo na trenutke parale živce, kar bomo ob koncu dneva občutili kot utrujenost, vendar to ne pomeni, da večer ne bo lep. Če nam bo uspelo, da ostanemo budni, lahko preživimo nekaj lepih trenutkov v družbi partnerja, lahko pa se razvajamo s toplo kopeljo in svečkami.

Tedenski horoskop od 7. do 14. septembra - Foto: profimedia

Tako si bomo nabrali energijo za torek, ki nam prav tako ne bo prizanašal z napori, ki nas bodo sprva ohromili, potem pa bomo v sebi našli tisto sposobnost koncentracije, s katero bomo uspešno premagovali težave, zraven tega pa lahko uživali v svoji kreativnosti. Da bomo pridni, se ve, hkrati pa borbeno razpoloženi in notranje močni, zato lahko računamo, da bo za nami uspešen dan.

V sredo bomo morali dokazovati svojo vztrajnost in dobro nam bo šlo, dokler okolica od nas ne bo zahtevala preveč razgaljanja (svojih misli), kar nas seveda ne bo spravilo v dobro voljo, kvečjemu bo privedlo do nesporazumov v naši okolici. Pazimo, kaj govorimo, saj lahko komu namenimo težke besede, ki bodo bolele in jih bomo kasneje obžalovali. Luna bo prestopila v znamenje leva, nas naredila vedre in energične ter mirne, dokler bomo imeli svoj mir. Primeren dan za nakupovanje, predvsem lepih, ekskluzivnih oblačil, čevljev, torbic ...

Četrtek bo razgiban, najlepše bi bilo, če bi ga začeli zelo romantično, na primer s strastnim poljubom, ki se kar ne konča ... Živahno in uspešno se bomo pomikali čez dan, dobre volje in pozitivno nastrojeni bomo vedno priskočili na pomoč in stali ob strani šibkejšim, večer pa naj bo še bolj romantičen in vroč v družbi partnerja.

Konec tedna bomo začeli z Luno v devici, ki bo poudarila delavnost in odgovornost, zato bo dan nekoliko enoličen, za nekatere pa tudi neznosen in čustveno obremenjujoč, saj je Saturn v slabi povezavi z Luno, kar prinaša strahove in skrbi, pa četudi neosnovane. Že je čutiti vpliv prihajajoče prazne Lune in Sončnega mrka, ki nas čaka v nedeljo.

V soboto bo napetost malce popustila, uspelo nam bo, da se sprostimo, predvsem pa je dan namenjen čiščenju, notranjemu in zunanjemu. Premislimo, kaj nas tišči globoko v notranjosti in to spustimo, naj gre, saj tega ne potrebujemo več, to so bremena preteklosti, ki nas je zasledovala do danes. Poiščimo notranjo moč in se ne ustrašimo čistke, predvsem čustvene, ki nas le vleče k tlom.

Nedeljski mlaj in hkrati Sončni mrk nas izzivata, da se še bolj prepustimo dogajanju in spet začutimo notranji mir. Ne pretiravajmo z napori, počivajmo in se ukvarjajmo s sabo, tudi fizično - privoščimo si masažo, spanec, naredimo svojo lepotno kuro ... Preprečimo razumu, da bi vodil vsa naša dejanja.

Najbolj brano