Lifestyle Promocijsko sporočilo

Ko tehnologija sreča ples in modo: Tia Petek o izkušnji z novim Galaxy S24 Ultra

20. 2. 2024
Ko tehnologija sreča ples in modo: Tia Petek o izkušnji z novim Galaxy S24 Ultra (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

V dinamičnem prepletu plesa, mode in tehnologije Tia Petek, plesalka in modna vplivnica, z nami deli svoje izkušnje z najnovejšim dodatkom v svojem življenju - Samsung Galaxy S24 Ultra. V svetu, ki se nenehno spreminja in raste skozi inovacije, Tia raziskuje, kako ta sofisticirana naprava služi kot odskočna deska za njeno kreativno izražanje in profesionalni razvoj.

Za Tio je ples več kot zgolj gibanje, je način življenja, kjer vsak korak in obrat odražata njeno osebnost in čustva. Moda je njeno platno, na katerem s pomočjo oblačil pripoveduje zgodbe, ki se skladajo z ritmom njene duše. Zato Tia išče orodja, ki ji omogočajo, da svoje ideje prenese iz glave v resničnost, ne da bi pri tem izgubila svojo iskrico.

"Ko plešem, želim, da me oblačila ne ovirajo, hkrati pa želim izgledati stilsko."

Ta filozofija se odraža v Tijinem pristopu k izbiri oblačil, kjer se prepletata estetika in funkcionalnost, kar ji omogoča, da na plesišču zasije v polnem sijaju.

promocijska fotografija

Vendar pa Tia ne išče le tega ravnovesja v plesni dvorani, enako pomembno ji je tudi pri svoji digitalni prisotnosti. Kot vplivnica, ki skrbno izbira vsebino za svoje sledilce na družbenih omrežjih, Tia razume moč in odgovornost, ki jo nosi. "Vsaka objava je priložnost, da navdihnem in pozitivno vplivam na svojo skupnost," pravi. Pri tem se zanaša na svoj osebni slog, ki ga nadgrajuje z navdihom, najdenim na platformah, kot je Pinterest, in ga prenaša v svoje vsakdanje ter profesionalne stajlinge.

Galaxy S24 Ultra je Tii omogočil, da svojo kreativnost dvigne na višjo raven. "Moj novi Samsung Galaxy S24 Ultra me je takoj očaral s svojim elegantnim dizajnom," deli Tia. Posebej je navdušena nad možnostjo urejanja fotografij, kjer lahko s pomočjo umetne inteligence izreže ljudi ali objekte iz fotografije ter jih izbriše ali premakne na drugo mesto. "To je res super funkcija, ki resnično olajša urejanje mojih fotografij," dodaja. Funkcija ji omogoča, da svoje umetniške vizije prenese v digitalni svet z enako mero strasti in preciznosti, kot jo vloži v svoje plesne predstave.

@tiapetek Unboxi z mano moj nov Samsung Galaxy S24 Ultra🤩 #samsungslovenija #galaxyS24 ultra #teamgalaxy #galaxyunpacked #unboxing ♬ original sound - Tia Petek

Vstop novega Samsung Galaxy S24 Ultra je v Tijino življenje prinesel še eno dimenzijo v njen že tako večplastni svet. S svojim elegantnim dizajnom in naprednimi funkcijami je telefon postal nepogrešljiv spremljevalec. "Galaxy S24 Ultra me je osvojil na prvi pogled." Posebej je navdušena nad funkcijami umetne inteligence telefona, ki ji omogočajo, da na povsem nov način raziskuje svet mode. "Med vsemi možnostmi bi izpostavila funkcijo Iskanje z obkroževanjem, ki se je izkazala za izjemno uporabno. Velikokrat opazim kakšen kos oblačila ali predmet, ki mi je všeč in ga želim poiskati, vendar nimam pojma, kje začeti iskanje. Ta funkcija mi s pomočjo Googla takoj najde najpodobnejše, če ne celo identične izdelke." 

promocijska fotografija

Galaxy S24 Ultra za Tio predstavlja most med njenimi različnimi svetovi - plesom, modo in družbenimi omrežji. Z njim lahko svoje ideje in inspiracije pretvori v resničnost, ne da bi pri tem žrtvovala svoj osebni slog ali udobje. Sinergija med tehnologijo in kreativnostjo odpira nova obzorja za Tio, ki jo vodi na poti navdiha, inovacij in vpliva. 

Vsi telefoni že na voljo

Vsi trije modeli nove Galaxy S24 serije so v Sloveniji na voljo pri operaterjih, maloprodaji in na spletni strani Samsung. Telefoni so na voljo v barvnih odtenkih navdihnjenih z zemeljskimi minerali. Pri Galaxy S24 Ultra barve vključujejo: titan sivo, titan črno, titan vijoličasto (to barvo ima tudi Tia Petek) in titan rumeno. Barve telefonov Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa so: oniks črna, marmorno siva, kobaltno vijoličasta in jantarno rumena. 

promocijska fotografija

Barve se lahko razlikujejo glede na trg in mobilnega operaterja.