"William svoji ljubici kupil drago darilo": Pricurljali novi dokazi o prinčevi aferi, zaradi raka pa je vse padlo v ozadje

10. 4. 2024
"William svoji ljubici kupil drago darilo": Pricurljali novi dokazi o prinčevi aferi, zaradi raka pa je vse padlo v ozadje (foto: Profimedia)
Profimedia

Kate se spopada s težko diagnozo, a mnogi trdijo, da jo je mož prevaral. 

Glede na to, da se valižanska princesa Kate Middleton (42) mesece ni pojavila v javnosti, so se začele šušljati, zakaj je izginila. Govorilo se je, da je razlog to, da je William nezvest in ima ljubico - Sarah Rose Hanbury (40).

Se Kate Middleton in princ William ločujeta? Govori se, da gre za osebo iz preteklosti, ki je v družini ne omenjajo

Čeprav je prek svojih odvetnikov 16. marca sporočila, da so zgodbe popolnoma neresnične, so se zdaj na družbenih omrežjih znova pojavile govorice, da je Kate s priznanjem, da je zbolela za rakom, le želela razbliniti zgodbe o prevari. Tuji mediji trdijo, da je bil William na valentinovo februarja 2023 z Rose. Valentinovo sta skupaj preživela na romantični večerji v razkošni italijanski restavraciji v Londonu.

William naj bi ji kupil biserno ogrlico. O aferi se piše že leta, a do zdaj ni bilo dokazov, da bi bil princ nezvest svoji Kate.

Hanburyjeva je dala jasno vedeti, da želi iz ljubezenskega trikotnika, v katerega je vpletena s princem Williamom in Kate Middleton. Zanikala je tudi zgodbe, da je valižanska princesa izginila iz javnosti, ker je izvedela, da sta Sarah Rose in princ zelo tesno povezana. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Princesa Eugenie in princesa Beatrice sta menda "zelo razburjeni" zaradi kralja Charles

Priporočamo tudi: Nenavadna prošnja Kate Middleton presenetila vse: Odločitev Meghan Markle razjezila oboževalce - pod nobenim pogojem!

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu