"Vse, kar se ji zgodi, je karma": napad bivše partnerke princa Alberta nad Charlene

Medtem ko princesa Charlene še vedno biva v specializirani ustanovi, da bi se postavila na noge, je spregovorila Nicole Coste, bivša partnerka princa Alberta.

"Vse, kar se ji zgodi, je karma": napad bivše partnerke princa Alberta nad Charlene - Foto: Profimedia

Nicole Coste in princ Albert sta se spoznala leta 1997, ko je bila ona stevardesa na letu Air France. Iz njune zveze, ki je trajala več let, se je rodil sin: Alexandre Grimaldi-Coste. Potem ko se je leta 2005 prvič pogovarjala z novinarji, da bi razkrila njegov obstoj, je Nicole Coste avgusta lani znova spregovorila na straneh revije Paris Match. Pojasnila je, da je prišla iz sence, da bi zaščitila sina. Ko je govorila o sebi, je dejala, da je preprečila, da bi mediji zalezovali Alexandra Grimaldija-Costeja. Spregovorila je tudi o odnosu, ki ga ima njen sin z očetom, princem Albertom. Je pa poudarila tudi nekaj šokantnih razkritij o Charlene. "Na primer, zamenjala je sobo mojega sina in izkoristila odsotnost njegovega očeta, da ga je preselila v delovno krilo. Kot mati ne najdem besed, s katerimi bi opisala ta dejanja," je dejala.

Preberite tudi: "Vedela je, v kaj se spušča," o Charlène pravijo njeni bližnji

Monaška princesa Charlène v zdravstveno ustanovo sprejeta zaradi hude odvisnosti, pravi kraljeva družina

Tako je princ Albert komentiral govorice o lepotni operaciji monaške princese Charlène

"Prebivalci Monaka me imajo raje kot Charlene"

Medtem ko so princeso Charlene namestili v specializirano ustanovo po "globoki izčrpanosti, tako čustveni kot fizični", kot je za People pojasnil princ Albert. Nicole Coste je 3. decembra ponovno spregovorila o ženi Alberta II. Nekdanja partnerka princa Alberta je novinarju Daily Maila povedala: "Ne zanima me, kaj se bo zgodilo z njo. Zakaj bi me zanimalo? Vse, kar se ji zgodi, je karma." Dodala je še: "Prebivalci Monaka me imajo raje kot Charlene. Res me imajo radi in me spoštujejo."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 najlepših trendov superg te zime, ki si jih boste želeli imeti

Priporočamo tudi: V modo se je vrnil najbolj kontroverzen trend dolgih hlač zadnjega leta

Najbolj brano