Umetna inteligenca pokazala, kako bo princesa Charlotte videti čez 10 let: Na koga vas bolj spominja?

Strokovnjaki za britansko kraljevo družino zagotavljajo, da bo princesa Charlotte, hči valižanskega princa Williama in princese Kate, ena najvplivnejših članic monarhije, saj že od malih nog veliko govori o tem, zato so zdaj s pomočjo umetne inteligence odkrili, kako bo princesa videti pri 18 letih.

Umetna inteligenca pokazala, kako bo princesa Charlotte videti čez 10 let: Na koga vas bolj spominja? - Foto: Profimedia

Čeprav je princesa trenutno stara šele osem let, že zdaj vzbuja veliko občudovanje prebivalstva in prek družbenih omrežij, kjer so pokazali veliko presenečenje, ko so jo videli na javnih dogodkih, ki se jih udeležuje s starši, oblečeno v elegantne obleke, ki razkrivajo njen odličen slog.

Ob tem so se številni privrženci kraljeve družine spraševali, kako bo princesa videti, ko bo starejša? Bo bolj podobna princu Williamu ali Kate Middleton? No, na ta vprašanja že obstaja možen odgovor.

S pomočjo umetne inteligence je bilo ugotovljeno, da bi lahko z leti princesa Charlotte le še bolj poudarila lepoto in eleganco, ki ju je podedovala od svojih staršev. S temi neverjetnimi slikami je potrjeno, kako bo mlada članica kraljeve družine videti v prihodnosti.

"To je kombinacija med Kate in Diano", "Prava Disneyjeva princeska", "Vidim več podobnosti z Lady Di, čudovita je", so bili nekateri od komentarjev, ki so jih pustili poznavalci in sledilci prek družbenih omrežij, ko so slike postale viralne.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Odpravite smrčanje in izboljšajte prebavo: 6 razlogov, zakaj lahko spanje v tem položaju resnično izboljša vaše zdravje

Priporočamo tudi: Nezmotljiva izbira Angeline Jolie, v kateri se lahko odpravite naravnost na poslovni sestanek ali poroko

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Najbolj brano