To kazen načrtuje kralj Charles III. za Meghan Markle in princa Harryja v primeru nadaljnjih razkritij

V začetku januarja 2023 bo princ Harry izdal svojo knjigo spominov. Izdaja, ki je že vznemirila britansko kraljevo družino. 

To kazen načrtuje kralj Charles III. za Meghan Markle in princa Harryja v primeru nadaljnjih razkritij - Foto: Profimedia

Vzdušje med zakoncema Sussex in preostalo kraljevo družino je več kot napeto. In v prihodnjih tednih ne bo nič bolje, saj je izid spominov princa Harryja uradno napovedan za začetek prihodnjega leta. Ti spomini so lahko eksplozivni, tako kot intervju z Oprah Winfrey.

Kraljeva družina se že pripravlja na posledice novih razkritij.

Močna kazen

Po poročanju časnika Mirror se je kralj Charles III. odločil, da bo strog do Meghan Markle in princa Harryja ter da bo kaznoval vse ekscese, ki bi lahko škodovali kraljevi družini. Zato naj bi se odločil, da bo Meghan in Harryju odvzel kraljeva naziva, če bosta v spominih princa Harryja in v medijih razkrila, kaj se jima dogaja.

Tudi kraljevi biograf Tom Bower je opozoril, da bi monarh po potrebi enako storil z naslovi Archieja in Lilibet: "Vse, kar lahko kralj Charles resnično stori, je, da zadrži naslove svojih vnukov Archieja in Lilibet. Navsezadnje bi lahko Harryju in Meghan tudi odvzel naziva, vendar je to precej radikalno."

Izbira, ki bi lahko popolnoma prekinila odnose med Sussexi in preostalo kraljevo družino. Vse pa bo odvisno od razkritij v knjigi, v kateri bo predvsem predstavljeno prinčevo otroštvo.

Založnik spominov princa Harryja je povedal, da je Harry 1,3 milijona funtov od 18,4 milijona funtov predujma namenil otroški dobrodelni organizaciji Sentebale, 300.000 funtov pa tudi dobrodelni organizaciji WellChild, ki skrbi za invalidne otroke in katere pokrovitelj je.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zala Djuric delila čudovit boemski stajling s snemanja njenega novega filma Dedek gre na jug

Priporočamo tudi: Španske kraljeve dame postavljajo modne tredne: Črtast pulover kraljice Letizie in kargo hlače princese Leonor so glavni trendi, ki jih potrebujete to sezono

Najbolj brano