To je razlog, zakaj princa Harryja in Meghan Markle skrbi, da bo Lilibet "izpisana iz kraljeve zgodovine"

Hčerka Meghan Markle in princa Harryja, Lilibet, se je pred nekaj tedni prvič srečala s kraljevo družino - in po vsem sodeč je šlo odlično! A vojvodo in vojvodinjo kljub temu skrbi, da bo deklica "izpisana iz kraljeve zgodovine".

To je razlog, zakaj princa Harryja in Meghan Markle skrbi, da bo Lilibet "izpisana iz kraljeve zgodovine" - Foto: Profimedia

Kraljevi strokovnjak Neil Sean se je o tem pogovarjal z virom in povedal (prek časopisa The Express), da "po navedbah tega dobrega vira Harry in Meghan menita, da bo njuna hči izpisana iz zgodovine. Če namreč razmišljate logično, kdaj se bosta naslednjič vrnila? Kdaj bo priložnost za uradni portret s kraljico? Pri 96 letih morata na to gledati logično. Ali bo njuna hčerka Lili še kdaj zares videla svojo prababico?"

Ni jasno, kdaj se bosta Meghan in Harry z otrokoma vrnila v Združeno kraljestvo, a med potovanjem za kraljičin jubilej naj bi jima bila odvzeta fotografija Lilibet in njenega veličanstva. The Sun je takrat poročal, da sta Sussexova na Lilijino prvo srečanje z njeno soimenjakinjo želela pripeljati fotografa (kar se zdi povsem normalno, pričakovano in razumljivo), vendar sta fotografiranje zavrnila zaradi skrbi za zasebnost.

"Harry in Meghan sta želela, da bi njun fotograf ujel trenutek, ko se je Lilibet srečala s kraljico," je takrat povedal vir. "Vendar jima je bilo rečeno, da nimata možnosti. To je bilo zasebno družinsko srečanje."

Preberite tudi: Kraljica je princu Harryju in Meghan Markle med prvim srečanjem z Lilibet "prepovedala" fotografiranje

Kraljica je princu Harryju dovolila, da hčerko poimenuje po njej, saj ni mislila, da ji bo ime Lilibet, ampak...

Par je na koncu objavil samostojno fotografijo Lili na njen rojstni dan:

Medtem ko načrti za naslednje potovanje Sussexov v Anglijo niso znani, sta pravkar podaljšala najemno pogodbo za svoje posestvo v Združenem kraljestvu, Frogmore Cottage.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Severina je čop nosila tako - elegantna frizura za ženske nad 40 let

Priporočamo tudi: Pozabite na klasično belo srajco, kot jo poznate, Jennifer Lopez je nosila nov, nepričakovan model

Najbolj brano