Kraljica je princu Harryju in Meghan Markle med prvim srečanjem z Lilibet "prepovedala" fotografiranje

Bi si želeli videti fotografije Lilibet in kraljice s prvega srečanja ali menite, da je bila pravilna odločitev, da se srečanje ohrani kot zasebni dogodek samo za družino?

Kraljica je princu Harryju in Meghan Markle med prvim srečanjem z Lilibet "prepovedala" fotografiranje - Foto: Profimedia

Ni novica, da se je kraljica konec tedna prvič srečala s svojo pravnukinjo Lilibet.

Harry in Meghan sta bila z otrokoma Archiejem in Lilibet v Združenem kraljestvu prvič, odkar se je kraljevi par leta 2020 umaknil od uradnih dolžnosti kraljeve družine in se preselil v ZDA.

V soboto po Trooping the Colour je kraljica končno prvič srečala svojo pravnukinjo - a menda je fotografom "prepovedala", da bi ta trenutek ujeli v kamero.

Poročali so, da sta Harry in Meghan upala, da bosta v grad Windsor pripeljala profesionalnega fotografa, ki bi ujel ta monumentalni in zgodovinski trenutek.

Nekateri kraljevi strokovnjaki so se celo spraševali, zakaj niso bile objavljene nobene uradne fotografije srečanja - vendar se domneva, da je to preprečil neposreden ukaz same monarhinje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Eden od virov je za časnik The Sun povedal, da ni bilo "nobene možnosti", da bi se otrok, ki se je prvič srečal s svojo soimenjakinjo, fotografiral z njenim veličanstvom, in dodal: "Harry in Meghan sta želela, da bi njun fotograf ujel trenutek, ko je Lilibet spoznala kraljico, a so jima rekli, da ni možnosti. To je bilo zasebno družinsko srečanje."

Kar zadeva razloge - ena od kraljevih strokovnjakinj Daniela Elser je za news.com.au povedala, da bi s tem lahko preprečili, da bi fotografija "izničila vse druge prispevke o jubileju".

Lilibet je svoj rojstni dan praznovala v času, ko je bila v Združenem kraljestvu, z intimno rojstnodnevno zabavo, ki so jo gostili v Frogmore Cottage. Postregli so z rožnato torto, ki jo je izdelala Claire Ptak, ki je že naredila poročno torto Harryja in Meghan.

Bi si želeli videti fotografije Lilibet in kraljice s prvega srečanja ali menite, da je bila pravilna odločitev, da se srečanje ohrani kot zasebni dogodek samo za družino?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kraljevi oboževalci zgroženi nad reakcijo Meghan Markle ob prihodu Kate Middleton na mašo ob jubileju

Priporočamo tudi: Kate Middleton in princ William ter Meghan Markle in princ Harry so se včeraj na jubilejni maši drug drugemu izogibali

Najbolj brano