Ti, ti Lindsay!

Škandali so pač tisto, kar muza rumenih strani najbolj obvlada. In Lindsay Lohan se po oktobrskem krajšem čepenju za rešetkami, po katerem so jo izpustili, obeta novo mirovanje.

Ti, ti Lindsay!

Prekršila je namreč vse pogoje, pod katerimi so jo na prostost sploh izpustili.

Sodnica Stephanie Saitner ima počasi dovolj muhaste zvezdnice in po novem je ukazala, da Lindsay nikakor ne bo upravičena do hišnega zapora ali predčasne izpustitve. Še več, po odsluženi zaporni kazni bo zvezdnica morala nadaljevati družbenokoristna dela v tamkajšnji mrtvašnici, morala pa bo tudi redno hoditi na posvetovanje v psihiatrično bolnišnico.

Lindsay je brez ugovora sprejela sodbo, brez da bi jokala. Vedela je namreč, da v nasprotju z dogovorom ni hodila na psihiatrično posvetovanje, da jih je od dogovorjenih 19 izpustila 14 in da tudi ni opravila 16 ur družbenokoristnega dela v losangeleški mrtvašnici.

Saitnerjeva je Lohanovo obsodila na kar 300 dni zaporne kazni, od katere jih bo Lindsay vsaj 30 preživela za rešetkami. Lohanova postaja legenda, le po napačni strani ulice hodi. Tudi mi bi jo veliko raje omenjali v kakšni drugi rubriki.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri