Princ William si je domnevno oddahnil, ko se je princ Harry preselil, saj "drame ni bilo več"

"William še danes ne more odpustiti svojemu bratu."

Princ William si je domnevno oddahnil, ko se je princ Harry preselil, saj "drame ni bilo več" - Foto: Profimedia

Kraljeva strokovnjakinja Katie Nicholl je pravkar razkrila kopico novih informacij o vsej nekoliko naporni drami med princem Harryjem, Meghan Markle, princem Williamom in Kate Middleton, zato se udobno namestite, če vas to zanima.

Po besedah Katie, objavljenih v reviji Vanity Fair, je William "vedno pričakoval, da bo Harry njegov spremljevalec", in obstajal je načrt, da bosta "brata sodelovala in podpirala drug drugega". In čeprav je bil William razburjen, ker se je Harry umaknil od višjih kraljevih dolžnosti / zapustil Anglijo (s kraljevimi pomočniki se je celo zbral na nečem dramatičnem, imenovanem "vrh Anmer"), je vir povedal, da sta si s Kate oddahnila, ker je "drama izginila". Ob tem je dejal, da "William še danes ne more odpustiti svojemu bratu."

Kakorkoli že, po besedah Katie ima William še vedno "resno pomanjkanje zaupanja", ko gre za njegovega brata. Mogoče pa je, da novi valižanski princ preprosto ne razume Harryjevega pristopa k življenju v soju žarometov.

Kot je dejal eden od visokih pomočnikov: "Pravzaprav, bolj ko vidiš, kako Sussexova pristopata k tem stvarem, je to veliko bolj kalifornijsko, veliko bolj usklajeno z aktivizmom in zvezdništvom kot pa s kraljevo družino. Bistvo kraljeve družine je, da je to edina institucija, ki povezuje civilno družbo, filantropski svet in ustanovo. Susseška se zavedata, da se z njimi ne moreta primerjati. Ključno je, da se niti ne trudita. Kar počneta, je, da spreminjata svoj politično-filantropski svet, in to je odlično."

Medtem je kralj Charles še vedno nemirem glede Harryja, in prijatelj pravi, da "je prizadet in razočaran, vendar je vedno govoril, da je njegova ljubezen do Harryja brezpogojna". Očitno pa si tudi zelo želi spoznati svoje vnuke.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Skrivnosti vadbe Jennifer Lopez za izklesano telo pri 50 letih: Kjuč je v raznolikosti in veselju do gibanja

Priporočamo tudi: V modo se vrača trend kavbojk iz 70.: Stilski nasveti, kako jih kar najbolje izkoristiti to jesen in zimo

Najbolj brano