Princ William je jasno povedal, da kraljica Camilla ni "babica njegovih otrok"

Povsem drugače pa čuti do Katine mame Carole.

Princ William je jasno povedal, da kraljica Camilla ni "babica njegovih otrok" - Foto: Profimedia

Čas je za zanimiv vpogled v nekoliko napet odnos princa Williama z njegovo mačeho, kraljico Camillo. Po besedah kraljeve avtorice Angele Levin valižanski princ na Camillo ne gleda kot na babico svojih otrok, princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa

Levinova to trdi v svoji knjigi Camilla: From Outcast to Queen Consort. William je jasno povedal, da je Camilla žena njegovega očeta, ne pa babica njegovih otrok, in da George, Charlotte in Louis vedo, da imajo "dva dedka, a samo eno babico".

"William in Harry sta bila stara 23 in 20 let, ko je Camilla leta 2005 uradno postala njuna mačeha," je dodal Levin. "Bila je bolj prijazna odrasla oseba, ki sta jo občasno videvala na kraljevih srečanjih. Skušala je biti bolj spodbudna kot vplivna."

Pojasnila je tudi, da Camilla nima težav s tem, kako se počuti William: "Prav tako ni poskušala prevzeti nobene odgovornosti kot babica za otroke Cambrigovih, princa Georgea, princeso Charlotte in princa Louisa. Sploh ker sta jim Catherineina starša, Carole in Michael Middleton, tako blizu."

Ko govorimo o Carole, je Levin lani za The Sun povedala, da sta si William in mama Kate izjemno blizu in da se zaradi Carole "počuti varno, udobno in zaščiteno ter mu ni bilo treba skrbeti, kaj bo rekel, ali biti odgovoren za njena čustva".

Levin je še dejala, da se je "William prek Middletonovih naučil, kako deluje ljubeča in podporna družina. To je bil temelj, da je Kate postala ljubeča, mirna in samozavestna."

In čeprav se zdi, da se William in kraljica Camilla odlično razumeta - naj bi tako njega kot princa Harryja odločitev njune pokojne babice kraljice Elizabete, da odobri njen naziv kraljice konzorcijev, "zaskrbela". Avtor in kraljevski strokovnjak Christopher Andersen je za Us Weekly povedal, da je ta odločitev v kraljevi družini "zabila klin", zato ... upajmo, da so jo vsi preboleli!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je pogoj, ki ga je kralj Charles III določil, da otroka Harryja in Meghan dobita kraljevi naziv

Priporočamo tudi: Zara je izdala najbolj zaželen kos te sezone - pleteno midi obleko naših sanj, ki je to jesen ne boste želeli sleči

Najbolj brano