Zara je izdala najbolj zaželen kos te sezone - pleteno midi obleko naših sanj, ki je to jesen ne boste želeli sleči

Blagovna znamka Zara v svojo kolekcijo dodaja enega najbolj iskanih kosov v tem trenutku: bež pleteno midi obleko, ki je sprožila norost med tisoči privržencev blagovne znamke.

Zara je izdala najbolj zaželen kos te sezone - pleteno midi obleko naših sanj, ki je to jesen ne boste želeli sleči - Foto: Profimedia

Sezona pletenin je v znamenju telesa, česar se zaveda tudi Zara kot blagovna znamka, ki jo izbira na tisoče žensk po vsem svetu, zato se je odločila ustvariti najbolj inovativen dizajn na trgu. Po pričakovanjih ji je to uspelo, in ne le to, ta novi model se je uvrstil tudi med najbolj viralne nove kose in enega največjih prodajnih uspehov.

Takoj ko se temperature začnejo zniževati, začutimo potrebo - ali bolje rečeno željo - po ponovnem oblačenju toplih oblačil z dodatnim pridihom elegance in prefinjenosti. Zlasti pletene obleke so pogosto eden od vrhuncev jeseni/zime, saj so tako funkcionalne in hkrati tako ženstvene. Preprosto jih oblecite in videz je dodelan. S škornji s peto, kavbojskimi škornji ali celo supergami ... obstaja toliko načinov, kako jo dobro nositi, da je z leti postala eden ključnih oblačil sezone.

No, model, ki nam ga danes prinaša Zara, ne bo le eden od vaših zvezdniških oblačil v prihodnjih mesecih, ampak bo postal tudi vaša najljubša obleka. To trdimo s popolno gotovostjo in brez kakršnih koli dvomov, saj je njen uspeh takšen, da se je razširil v iskanju in posledično v prodaji.

Razlogov za to je lahko več. Kombinirana pletenina, laskava in elegantna barva ecru, širok okrogel izrez, širok francoski rokav ali krilo z ženskim pridihom... Razlogov, zakaj je osvojila na tisoče žensk, je toliko, da bi lahko tako nadaljevali do jutri. 

Zara, cena: 69, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 54-letna Nicole Kidman pod suknjič oblekla le modrček in razgalila izklesane trebušne mišice

Priporočamo tudi: Zara izdala novo kolekcijo za Noč čarovnic, ki jo boste lahko nosili še dolgo po njej

Najbolj brano