Princ William in princesa Kate odpotovala v Sandringham, kjer sta obiskala spominska obeležja za kraljico

Par je uskladil žalujoči videz, da bi se poklonil pokojni kraljici.

Princ William in princesa Kate odpotovala v Sandringham, kjer sta obiskala spominska obeležja za kraljico - Foto: Profimedia

Princ William in princesa Kate sta včeraj odpotovala v Sandringham, kjer sta si ogledala številne cvetlične poklone, ki so jih žalujoči pustili pokojni kraljici Elizabeti II.

Princ in valižanska princesa sta približno 30 minut občudovala cvetlične aranžmaje, ki so bili puščeni pred Noriškimi vrati, nato pa sta se vrnila v palačo.

Ob tej priložnosti sta Will in Kate nosila elegantna žalna oblačila. 

Princesa je izbrala elegantno črno midi obleko in ujemajoč se strukturiran plašč, ki ju je kombinirala s črnimi prosojnimi nogavicami in čevlji s koničastim zaključkom. Nakit je bil preprost, z uhani z diamantom in biserom, ogrlico s križem iz srebra in diamantov ter zaročnim prstanom s safirjem in diamantom, ki je nekoč pripadal princesi Diani. Njeni lasje so bili skodrani v elegantne kodre, naličena pa je bila naravno.

William pa je nosil temno mornarsko modro obleko in črno kravato, belo srajco in črne čevlje.

Prejšnji konec tedna, po kraljičini smrti, si je par vzel čas tudi za občudovanje cvetličnih poklonov, ki so jih pustili pred Windsorskim gradom, in povabil princa Harryja in vojvodinjo Meghan, da se jima pridružita. Takrat sta se Harry in William ujemala v mornarskih oblekah in kravatah, medtem ko sta se Kate in Meghan uskladili v črnih oblekah.

Četverica se je ponovno zbrala tudi na sprevodu krste kraljice Elizabete in pozneje na čustvenem sprejemu v Westminstrski dvorani. Krsto pokojne monarhinje so iz Buckinghamske palače prenesli v Westminstrsko dvorano v Londonu. Tam bo ležala štiri dni, žalujoči pa se ji bodo lahko poklonili pred pogrebom v ponedeljek, 19. septembra.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle se je v sprevodu ob krsti pokojne monarhinje na prav poseben način z obleko poklonila kraljici Elizabeti

Priporočamo tudi: 5 napak, ki se jim morate izogniti pri nošenju črnih kavbojk

Najbolj brano