Princ William in Kate Middleton želita, da princ Harry in Meghan Markle "priznata bolečino, ki sta jo povzročila"

William in Kate menita, da sta Harry in Meghan "prestopila mejo" v točno določenem trenutku po odhodi iz kraljeve družine. 

Princ William in Kate Middleton želita, da princ Harry in Meghan Markle "priznata bolečino, ki sta jo povzročila" - Foto: Profimedia

Notranji kraljevi obveščevalec je ponudil rešitev za odpravo razkola med princem Harryjem in Meghan Markle ter preostalimi člani kraljeve družine - oziroma prvi korak k temu.

Po poročanju časnika The Sun je bil pomemben trenutek, ki je utrdil kraljevi spor med zakoncema Sussex, intervju para z Oprah Winfrey, za katerega naj bi princ William in Kate Middleton menila, da je "prestopil mejo". In preden lahko Will in Kate začneta proces celjenja odnosa s Harryjem in Meghan, menita, da bi moral "nekdo priznati motive za" intervjujem, je pojasnil kraljevi vir.

"Menita, da sta morala biti stroga, da bi poslala sporočilo, da ne moreš kar tako povedati teh izjemno razburljivih stvari, ne da bi to imelo posledice," je vir povedal za The Telegraph.

Ta anonimna informacija se je zgodila po tem, kar so številni kraljevi oboževalci videli kot prvi korak k popravi vezi med Willom in Harryjem, ko sta brata z ženama skupaj stopila v Windsor, da bi pozdravila dobrotnike in žalujoče po kraljičini smrti. 

Javno srečanje Fab Four naj bi bila Willova zamisel, vendar je kraljevi vir po sprehodu razkril, da odločitev o vključitvi Harryja in Meghan za novega valižanskega princa ni bila lahka.

"Na koncu se je [William] odločil, da ju [povabi], ker so se vsi strinjali, da je to zelo primerno," je za Us Weekly povedal kraljevi vir. "Zaradi vseh njunih razlik v preteklosti, od katerih so mnoge še vedno prisotne, je bilo to tisto, kar bi želela kraljica, William pa je dobro vedel, da zdaj ni čas za to, da bi gojil zamere ali se oddaljeval od svojega brata. Morala sta pokazati enotno fronto in se pokloniti tako njej kot celotni monarhiji in ljudem, ki jim je tako neutrudno služila v času svojega vladanja."

Skratka: kraljevi razdor je očitno še vedno zelo aktualen. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Posestvo kralja Charlesa v Cotswoldsu Highgrove, v katerem zdaj biva, ima "jekleno sobo za paniko" in krvno banko

Priporočamo tudi: Princ William si je domnevno oddahnil, ko se je princ Harry preselil, saj "drame ni bilo več"

Najbolj brano