Princ Harry in Meghan Markle sta imela ta teden zasebno družinsko večerjo s princem Williamom in Kate Middleton

Šlo je za "majhno in zasebno srečanje brez objavljenih fotografij".

Princ Harry in Meghan Markle sta imela ta teden zasebno družinsko večerjo s princem Williamom in Kate Middleton - Foto: Profimedia

Po letih napetosti, ko se zaradi "kraljevega razkola" med princem Williamom in princem Harryjem skorajda nista videvala, sta brata po smrti svoje babice, kraljice, preživela nekaj časa skupaj. In po nekoliko napetem začetku se zdi, da so vsi skupaj pravkar imeli družinsko večerjo.

The Sun poroča, da sta se princ Harry in Meghan Markle pridružila princu Williamu, Kate Middleton in ostalim članom kraljeve družine na družinski večerji v Buckinghamski palači v torek, potem ko so sprejeli kraljičino krsto.

Po poročanju The Sun je bila "intimna večerja" "majhno in zasebno srečanje brez objavljenih fotografij". Ta večerja ne bi mogla bolj razlikovati od Harryjeve izkušnje na Balmoralu prejšnji teden, ko je jedel ločeno od svojega brata in kralja Charlesa. Vir je takrat za Daily Mail povedal, da so "tisti večer na kraljevem posestvu gostili dve večerji in da je bila ločnica jasna: ena je bila namenjena novemu kralju in njegovemu nasledniku, druga pa preostali družini."

Harry in Meghan sta se pred tem pridružila princu Williamu in Kate Middleton, da bi si ogledala cvetlične darove, ki so jih po kraljičini smrti pustili dobrotniki. Na sprehod je William Harryja povabil v zadnjem trenutku, potem ko je bil William "zgrožen" nad tem, koliko poročil se je osredotočalo na kraljevo dramo namesto na "razsežnost" kraljičine smrti. 

"Tako on kot valižanska princesa sta menila, da bi moral biti poudarek izključno na tem obdobju globokega žalovanja in na ničemer drugem," je za The Telegraph povedal vir. "Da bi se morali osredotočiti le na njegovo pokojno babico."

Brata sta se ta teden tudi ponovno zbrala in skupaj hodila za kraljičino krsto, ki je potovala v Westminstrsko dvorano, in bosta verjetno še več časa preživela skupaj pred babičinim pogrebom v ponedeljek.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: S sirom do izgube kg? To so najmanj mastni in zdravi siri, ki jih lahko uvedete v svojo prehrano in vam lahko celo pomagajo celo shujšati

Priporočamo tudi: Valižanska princesa Kate je s svojim videzom v sprevodu kraljičine krste počastila tako princeso Diano kot kraljico Elizabeto II

Najbolj brano