Princ Harry in Meghan Markle se na vse pretege trudita, da Netflix konča serijo The Crown, preden pride do njune drame

11. 7. 2022
Princ Harry in Meghan Markle se na vse pretege trudita, da Netflix konča serijo The Crown, preden pride do njune drame (foto: Profimedia)
Profimedia

Po besedah kraljeve biografinje Angele Levin ji je Harry pred dvema letoma zaupal, da kraljeva družina res gleda serijo, vendar je odločen, da bo poskrbel, da se serija ustavi, še preden bo posegla v njegovo odraslo življenje in razmerje z Meghan Markle. 

Čeprav naj bi Harry in Meghan izkoristila svoj položaj partnerjev pri Netflixu in vztrajala, da se serija The Crown konča, preden se dotakne njune kraljeve drame, se Levinova boji, da bi se lahko ta strategija obrnila proti njima in da bi Netflix na koncu od Sussekseških dejansko "dobil veliko informacij, ki bodo popolnoma razkrinkale kraljevo družino". 

Ko sta princ Harry in Meghan Markle podpisala obsežno produkcijsko pogodbo z Netflixom, je to odgovorilo na nekaj vprašanj (kot sta "kaj bosta Harry in Meghan počela s svojim časom po kraljevem odhodu?" in "kako bosta Sussexova dosegla finančno neodvisnost od preostale kraljeve družine, ki sta jo napovedala?"), vendar je sprožilo še veliko več vprašanj.

Mnogi so takoj pomislili na Netflixovo dramsko uspešnico The Crown (Krona), ki se osredotoča na drame in škandale, ki so zaznamovali življenje sodobne britanske kraljeve družine. Saj veste, kot večina Harryjevih neposrednih sorodnikov. Ker Krona vseh članov kraljeve družine ne prikazuje vedno v najbolj pozitivni luči (kot na primer nenehne posledice nezvestobe princa Philipa), so se nekateri spraševali, ali bo odločitev Susseških, da podpišejo pogodbo s pretočnim gigantom, še dodatno obremenila njihove že tako zaostrene odnose s preostalimi člani družine Windsor.

Preberite še: Kraljica "želi, da se preiskava o ustrahovanju Meghan Markle obravnava zasebno", saj želi zaradi celotne drame okoli nje in Harryja "potegniti črto"

Kaj sta Meghan in Harry čez vikend počela pri Oprah? Se obeta nov sporen intervju?

Po poročanju časnika The Mirror nekatera nova poročila kažejo, da sta Harry in Meghan izkoristila svojo pogodbo za to, da bi postavila zelo specifično zahtevo glede prihodnosti serije The Crown - in sicer, da se ta konča pred njuno lastno kraljevo dramo. Vsaj ena kraljeva strokovnjakinja, kraljeva biografinja Angela Levin, ki je leta 2018 napisala biografijo Harry: Pogovori s princem, meni, da je bila ta strategija napaka, ki bi se lahko zakoncema maščevala.

Levinova je odločitev Sussekseških, da podpišeta pogodbo z Netflixom, opisala kot "strašno napako", saj se The Crown "posmehuje njegovemu očetu, materi in babici", navaja The Mirror. Po besedah Levinove ji je Harry pred dvema letoma povedal, da kraljeva družina "vsi absolutno gledajo vse" v seriji The Crown, vendar je že takrat izjavil, da bo "vztrajal, da se to ustavi, preden pride do mene".

Čeprav si Harry že leta prizadeva, da ne bi gledal serije The Crown, Levinova meni, da bi lahko njegov in Meghanin dogovor z Netflixom stvari na tem področju še poslabšal, ne pa izboljšal. Levin je za The Mirror pojasnila:

"Mislim, da se je zaradi načina, na katerega je zapustil kraljevo družino, spremenil. Od princa Harryja, s katerim sem preživel veliko časa, je skoraj neprepoznaven. Mislim pa, da je Meghan obupala nad tem, da bi zaslužila veliko denarja, in Netflix jima je nekaj ponudil. Mislim, da sta naivna, kot sta bila pri marsičem, saj se ne zavedata, da bo veliko podjetje, kot je Netflix, želelo svojo litrino krvi. Poglobili se bodo in pridobili veliko informacij, ki bodo popolnoma razkrinkale kraljevo družino."

Najbrž bomo morali počakati na šesto in zadnjo sezono serije The Crown, da vidimo, kako se bo to razpletlo. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kim Kardashian v Parizu oblekla ikoničen videz Madonne in poskrbela za viralen trenutek

Priporočamo tudi: Pozabite na bikinke, vrača se model kopalk, ki smo jih oboževali v 90-ih