Kaj sta Meghan in Harry čez vikend počela pri Oprah? Se obeta nov sporen intervju?

Princ Charles je bil menda "navdušen", ko ju je v začetku junija videl v Združenem kraljestvu, a izlet na Oprahino posestvo v Santa Barbari je opomnik, kako naporen je bil njihov odnos.

Kaj sta Meghan in Harry čez vikend počela pri Oprah? Se obeta nov sporen intervju? - Foto: Profimedia

Princ Harry in Meghan Markle sta se prejšnji konec tedna iz svojega posestva v ekskluzivni enklavi Montecito v Santa Barbari odpeljala na obisk Oprahinega doma v bližini, oddaljenega le 5 minut, poroča Daily Mail. Prišla sta v črnem Range Roverju, menda skupaj z Meghanino dolgoletno prijateljico Janino Gavankar, za njima pa je v drugem Range Roverju vozila njuna varnostna služba. Po navedbah tabloida sta za vrati Oprahinega doma preživeli približno eno uro, preden sta se vrnila domov.

Zaradi obiska, ki je potekel približno 18 mesecev po slavnem intervjuju para z Oprah, je tabloid ugibal, da bi lahko prišlo še do enega bombastičnega pogovora. Vendar je Oprah z Meghan in Harryjem sodelovala že pred intervjujem, bila pa je tudi gostja na njuni poroki maja 2018.

Po umirjeni zimi je par v zadnjih nekaj mesecih več časa preživel v središču pozornosti, saj sta aprila odpotovala v Haag na igre Invictus in se pojavila v katedrali svetega Pavla pri zahvalni maši ob platinastem jubileju. Vendar se je par, ki slovi po svoji zasebnosti, bolj kot običajno razkrival tudi o svojem zasebnem življenju, delil fotografije svoje hčerke Lilibet Mountbatten-Windsor za njen prvi rojstni dan in se po tekmah pola družil z Nachom Figuerasom ob igrišču. 

Preberite tudi: Zakaj sta se Kate Middleton in Zara Tindall obe ustavili pri treh otrokih? Za njuno odločitvijo je utemeljen razlog

"Kate Middleton je "ujetnica" v palači," pravi princ Harry

Po poročanju Independenta sta s svojim obiskom v Veliki Britaniji pomagala popraviti odnos s princem Charlesom, kraljevi vir pa je časniku povedal, da sta Charles in Camilla, vojvodinja Cornwallska, z veseljem spoznala Lilibet. "Fantastično ju je bilo videti. Bilo je čudovito, da sta se vrnila v Veliko Britanijo," je dejal vir. "Princ in vojvodinja sta bila nad njima navdušena. Princ seveda že nekaj časa ni videl svojega vnuka Archieja, zato je bilo zelo, zelo, zelo posebno, da se je lahko nekaj časa družil z njim. Svoje vnukinje Lili še ni srečal, zato je bilo srečanje z njo zelo čustveno, zelo, zelo čudovito."

Par ima v delu tudi že nekaj projektov, v katerih bosta povedala vse, vključno s Harryjevimi spomini, ki naj bi izšli jeseni, in domnevno Netflixovo dokumentarno serijo, ki se že snema. V ponedeljek je Page Six poročal, da je par za sodelovanje pri seriji najel za nagrado Emmy nominirano režiserko Liz Garbus. Tabloid je zapisal, da je bila v ozadju tudi, ko je par lansko jesen s snemalno ekipo v roki odpotoval na tridnevno potovanje v New York. Ko sta obiskala Anglijo ob jubileju, par menda ni imel na voljo dokumentarne ekipe, po poročanju Telegrapha pa so njuno prvotno prošnjo, da bi fotograf posnel fotografijo Lilibet s kraljico Elizabeto, dvorjani palače zavrnili.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Bella Hadid navdušila v obleki z začetka 2000, ki ga bomo videli povsod

Priporočamo tudi: Bel komplet Angeline Jolie je popolna poletna garderoba za ženske nad 40 let

Najbolj brano