Poglejte, kaj vse je Kate Middleton prejela za svoj rojstni dan. Bila je povsem ganjena!

Prejela je tudi darilo od Meghan Markle in princa Harryja.

Poglejte, kaj vse je Kate Middleton prejela za svoj rojstni dan. Bila je povsem ganjena! - Foto: Profimedia

Ena lastovka še ne naredi pomladi. A tri dejanja so že dokaz. In ta dejanja so se očitno začela seštevati: po več kot letu dni od ločitve sta se Harry in Meghan pripravljena pridružiti kraljevi družini. To dokazuje zbliževanje med prazniki med Harryjem in Williamom, kar dokazuje odločitev Harryja in Meghan, da se udeležita dogodka Trooping The Color, in končno povsem nepričakovana gesta za Kate Middleton.

Ob njenem rojstnem dnevu sta ji vojvoda in vojvodinja Susseška poslala darilo za 39. rojstni dan, ki je bil 9. januarja. Viri, ki so razkrili novico, niso povedali, kakšno je bilo darilo, so pa poudarili, kako je bila vojvodinja ganjena, ko je videla darilo, ki prihaja iz ZDA.

"Bilo je lepo presenečenje. Kate od njiju ni pričakovala ničesar." Viri razkrivajo, da je William svoji ženi podaril uhane z diamanti in safirji (ki jih obožuje), medtem ko so se otroci hiše Cambridgevih odločili za ročno izdelana darilca in veliko rož.

In kdo ve, korak za korakom se bo kraljeva družina morda spet združila.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Donatella Versace: "Homoseksualni oblikovalci oblikujejo za "ženske, kot si sami želijo biti" in ne za resnične ženske" (novinarka raziskuje)

Priporočamo tudi: Kendall Jenner obožuje te puloverje, ki jih bomo nosili cel preostanek zime

Najbolj brano