Po objavi, da ima kralj Charles raka, Kate Middleton naredila veliko spremembo v svoji uradni biografiji

9. 2. 2024
Po objavi, da ima kralj Charles raka, Kate Middleton naredila veliko spremembo v svoji uradni biografiji (foto: Profimedia)
Profimedia

Posodobljena ni samo Kateina biografija, ampak tudi biografija princa Williama.

Kate Middleton si je trenutno vzela odmor od svojih kraljevih dolžnosti, medtem ko okreva po operaciji, vendar ji to ne preprečuje, da bi vsake toliko časa kaj objavila. Valižanska  princesa, ki je zapustila bolnišnico in se vrnila domov v Windsor, se je medtem odločila posodobiti svojo uradno biografijo na spletni strani kraljeve družine.

"Težko bo": Oglasil se je kirurg Kate Middleton in razkril neznane podrobnosti operacije in okrevanja

Poleg spremembe njene fotografije je zdaj na voljo več podrobnosti o njenem obsežnem dobrodelnem delu in kampanjah. Poleg svojega dela v centru za zgodnje otroštvo kraljeve fundacije se je Kate ukvarjala tudi z vprašanji, kot je duševno zdravje otrok, in je sodelovala pri kampanji Heads Together in drugih dobrodelnih organizacijah Royal Patron.

Kateina biografija zajema tudi njena zanimanja za šport in vizualno umetnost.

Osvežena pa ni le Kateina biografija. Tudi biografija princa Williama je bila posodobljena z novo fotografijo in več informacijami o njegovih nedavnih dobrodelnih prizadevanjih. Tudi biografija Georgea, Charlotte in Louisa je dobila nov sijaj – dodane so nove njihove fotografije.

Spletno mesto kraljeve družine so po smrti kraljice Elizabete leta 2022 postopoma posodabljali, piše Yahoo.

Tako je bil nazadnje videti kralj Charles, preden so razglasili novico o raku: Prvi javni nastop po zapustitvi bolnišnice

Posodobitev biografije prihaja po tem, ko je bila Kate prejšnji mesec dva tedna prisiljena ostati v bolnišnici, da si je opomogla po abdominalni operaciji. Več informacij o njenih zdravstvenih težavah v palači niso želeli objaviti, dokler operacija ni uspela. Napovedano je le, da se bo na svoje dolžnosti vrnila šele po veliki noči. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Bo to spet razburkalo odnose v kraljevi družini? Tako se je odzval princ Harry, ko je izvedel, da ima Charles raka

Priporočamo tudi: Nič je ni tako razjezilo: Ta poteza princa Harryja in Meghan Markle je kraljico Elizabeto razjezila kot še nikoli

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan