Travis zaljubljen v stopala Kourtney Kardashian: Oboževalci so nad njegovim početjem zgroženi

Kourtney Kardashian je objavila več fotografij, na katerih se njen novi mož zabava z deli njenega telesa, natančno s stopali. Sta šla tokrat predaleč? 

Travis zaljubljen v stopala Kourtney Kardashian: Oboževalci so nad njegovim početjem zgroženi - Foto: Instagram/Kourtney Kardashian

Na novih slikah poročnega para v Italiji sta se Travis Barker in Kourtney Kardashian podala na izlet raziskovanja fetiša stopal.

"Na zdravje za vedno" je 43-letna Kourtney zapisala ob zbirki črno-belih fotografij na Instagramu. Na njih se mladoporočenca na jahti sproščata še vedno odeta v dele svojih Dolce & Gabbana poročnih oprav.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian Barker ❤️‍🔥 (@kourtneykardash)

46-letni Barker na več posnetkih boža in poljublja ženina stopala in jo pri tem igrivo ugrizne v gleženj, medtem ko Kourtney uživa v pozornosti, ki ji jo namenja mož. Ta med drugim vključuje odstranjevanje ženine podvezice z moževim zobovjem. 

To sicer ni bilo prvič, ko je Travis Barker poljubljal stopala Kourtney Kardashian.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

Neodobravanje oboževalcev

Oboževalci menijo, da je par šel predaleč. "Travis Barker mora nehati kazati svoj fetiš na stopala na družbenih omrežjih," se glasi eden od komentarjev. 

"Edina stvar, ki sem se jo naučila od te zveze je, da je Travis Barker obseden z ženskimi stopali," je napisala uporabnica družbenih omrežij. 

Preberite več na Metropolitan.si

Preberite še: 3 trendni modeli čevljev tega poletja, ki jih ortopedi ne odobravajo: Niso zasnovani za večurno nošenje in škodujejo vašim stopalom

Priporočamo tudi: Severina navdušila v elegantni poletni obleki

Najbolj brano