Monaška princesa Charlène v zdravstveno ustanovo sprejeta zaradi hude odvisnosti, pravi kraljeva družina

Duševno zdravje monaške princese Charlène je spet v središču razprave.

Monaška princesa Charlène v zdravstveno ustanovo sprejeta zaradi hude odvisnosti, pravi kraljeva družina - Foto: Profimedia

Preizkušnja Charlène se nadaljuje in pojavljajo se nove zaskrbljujoče podrobnosti o njenem duševnem zdravju. Medtem ko se njena hospitalizacija v švicarski specializirani kliniki nadaljuje, katere lokacija zaradi varnosti in zasebnosti ostaja skrivnost, nekateri glasovi iz palače dodajajo moteče podrobnosti nemirni zgodbi Albertove žene. Tisto, kar vzbuja zmedo in zaskrbljenost subjektov, je novica o vpletenosti Charlène v nasilje z osebjem.

Po poročanju francoske revije Voici se zdi, da je Charlène po vrnitvi iz Južne Afrike doživela hudo krizo jeze na dvoru, kar je povzročilo napad na eno od dam. Charlène naj bi postala protagonistka tako silovitega napada, da je bilo posredovanje varnostnikov nujno za zaščito ženske, ki je bila ranjena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Preberite tudi: Tako je princ Albert komentiral govorice o lepotni operaciji monaške princese Charlène

Monaška princesa Charlene je bila sprejeta v zdravstveno ustanovo, sporoča princ Albert

To naj bila le zadnja epizoda v dolgi seriji napadov jeze, ki jih je Charlène izrazila po vrnitvi iz Južne Afrike. Če mislite, da ima s tem kaj opraviti zakonska kriza z Albertom, se po besedah princa motite. Pravi razlog naj bi bil veliko resnejši in se nanaša na odvisnost od uspaval, ki jo je skozi mesece razvila nekdanja plavalka, ki je v želji, da bi poiskala mir od svojih telesnih bolečin, presegla odmerek narkotikov do te mere, da je postala zasvojena. Od tod Albertova odločitev, da jo v dogovoru z ženo in njunimi družinami hospitalizira v specializiranem centru, kjer naj bi se razstrupila.

Zaradi motečega ozadja je treba razmisliti o tem, koliko problemov, kot je odvisnost od drog, še danes velja za tabu, še posebej, če ste javna osebnost. Osredotočen na fizični videz princese, je tisk popolnoma izgubili pogled na bolj radikalno, globoko in na nek način nepojmljivo nelagodje, ki ga je doživljala Charlène zaradi svoje odvisnosti, in je njeno hospitalizacijo enkrat pripisoval Covidu, drugič tumorju in tretjič ločitvi od princa Alberta.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Sandra Bullock navdušila v zlato-črni kombinaciji

Priporočamo tudi: Če boste pulover nosili tako, boste vedno izgledali urejeno

Najbolj brano