Meghan Markle in njen sin Archie imata najbolj prikupen obred po šoli

Meghan Markle in princ Harry sta se pred kratkim ponovno srečala z Archiejem in Lilibet po podaljšanem potovanju po Združenem kraljestvu zaradi kraljičinega pogreba.

Meghan Markle in njen sin Archie imata najbolj prikupen obred po šoli - Foto: Profimedia

Meghan Markle in princ Harry sta se po potovanju v Združeno kraljestvo in kraljičinem pogrebu pred kratkim v Kaliforniji ponovno srečala s svojima otrokoma, triletnim Archiejem in enoletno Lilibet (Lili).

Par je po smrti njenega veličanstva 8. septembra podaljšal svoje potovanje in naj bi 20. septembra odletel nazaj v ZDA prek londonskega letališča Heathrow.

Pred kratkim je Meghan Markle, ki skupaj s princem Harryjem otroke vzgaja v Montecitu, delila sladke novice o svojem najstarejšem sinu.

V sklopu intervjuja z The Cut za New York Times je mama dveh otrok s seboj vzela novinarko Allison P. Davis, da bi Archieja prevzela iz šole - Davisova pa je kasneje v svojem članku dokumentirala to prisrčno izmenjavo.

Zapisala je: "Če [Archie] pozabi reči prosim ali hvala, ga Meghan spomni na manire, ki naredijo človeka."

Davisova je dodala: "Na semaforju seže [Meghan] v prtljažnik in iz njega izvleče popolnoma nov črn nahrbtnik ter ga izroči svojemu varnostniku, da ga da neoskrbovanemu moškemu na vogalu."

Archieja učijo, da nekateri ljudje živijo v velikih hišah, nekateri v majhnih in da so nekateri med njimi. Pripravili so komplete za razdeljevanje vode, krekerjev z arašidovim maslom in granole. "Eno sem pojedel!" Archie prispeva. 

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta bila skupaj 17 dni odsotna od svojih otrok, saj sta se pred kraljičino smrtjo udeležila javnih dogodkov, kot sta podelitev nagrad WellChild in vrh One Young World.

Med potovanjem po Združenem kraljestvu sta se srečala s številnimi člani kraljeve družine, vključno s princem Williamom in Kate Middleton. Zakonca sta 10. septembra presenetila žalujoče na gradu Windsor, ko sta si skupaj ogledala poklone, ki so jih pustili kraljici.

Čeprav ni uradnega sklepa, ki bi kraljevim otrokom preprečeval udeležbo na kraljičinem pogrebu, se je izkazalo, da sta se za odsotnost Archieja in Lilibet odločila njuna starša. Kate Middleton in princ William sta se prav tako odločila, da na pogreb ne bosta pripeljala svojega najmlajšega otroka, štiriletnega princa Louisa, čeprav sta se pogreba udeležila devetletni princ George in sedemletna princesa Charlotte.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Čudovit kratek bob: Pričeska supermodelov, ki kar najbolje izkoristi tanke in ravne lase

Priporočamo tudi: 3 modeli hlač, ki bodo zaznamovali jesen 2022: Pripravite se na široke kroje in nonšalantno eleganco

Najbolj brano