3 modeli hlač, ki bodo zaznamovali jesen 2022: Pripravite se na široke kroje in nonšalantno eleganco

Ti modeli hlač so zagotovo must have jeseni za vse tiste, ki stremijo k dobremu stilu.

3 modeli hlač, ki bodo zaznamovali jesen 2022: Pripravite se na široke kroje in nonšalantno eleganco - Foto: Profimedia

Po poletnih mesecih, preživetih v padajočih modelih oblek in kril, bomo s prvimi jesenskimi dnevi nedvomno za svoj najljubši kos sprejele hlače. V letošnji sezoni, ko govorimo o njih, na modni sceni igrajo ključno vlogo trije specifični modeli.

Trgovske police so polne različnih različic hlač, namenjenih novi sezoni jesen/zima, in sodeč po stajlingih znanih Instagram trendseterk so ti trije modeli zdaj najbolj zaželeni.

Cargo hlače

Udobne cargo hlače so trend, ki se mu to jesen ne bomo mogli izogniti, o tem pa poleg stajlingov ljubiteljev mode govori tudi njihova bogata ponudba na policah priljubljenih blagovnih znamk. Hlače s prepoznavnim detajlom žepov ob strani hlačnic poskrbijo za kul videz kot bi mignil in kot velja za mnoge aktualne trende na modni sceni, so tudi te vrhunec priljubljenosti doživele v začetku leta tega tisočletja. Ne glede na to, ali so v zeleni, bež barvi ali celo denim, kargo hlače to sezono ne smejo manjkati v garderobi.

Bež različice cargo hlač lahko odlično stilirate z belimi in sivimi kosi, klasičnemu temno zelenemu modelu pa lahko nasprotno postavite svetlo barvo. Še posebej roza pulover ali oranžna srajca z dolgimi rokavi, saj takoj ustvarita moderen videz. Denim različice cargo hlač se še posebej dobro podajo k preprostim in enobarvnim zgornjim delom, saj imajo dovolj potenciala, da 'nosijo' celoten videz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TANICE ELIZABETH (@taniceelizabeth)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Široke hlače

Ne glede na to, ali gre za različice z naborki, širokimi nogavicami ali visokim pasom, so se tako imenovane pisarniške hlače v veliki meri vrnile. Modne zasvojenke jih rade nosijo tako k trendovskim modelom obutve, kot so chunky sandali, kot tudi k bazičnim kosom, kot so enobarvni topi, na trgovskih policah pa ne manjka zanimivih različic teh priljubljenih hlač.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Hlače z nizkim pasom

Čeprav zadnja leta na različnih modelih hlač popolnoma prevladuje detajl visokega pasu, je cikličnost modne industrije povzročila vrnitev nizkega pasu. V duhu estetike Y2K, ki si jo v zadnjih tednih prizadevajo številne dame, se hlače z nizkim pasom, tako kot v zgodnjih 2000-ih, nosijo s kosi, kot so odrezani topi, ki odkrivajo trebuh in boke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghanini pomočniki so jo zaradi njenega zahtevnega vedenja označili za "narcistično sociopatko" in si nadeli ime "Sussex Survivors Club", trdi nova knjiga

Priporočamo tudi: 6 nepričakovanih koristi kave za naše telo in um: Pospešuje vaš metabolizem in vaše telo oskrbi z antioksidanti

Najbolj brano