Meghan Markle in Harry: Ta odločitev bi lahko končala njuno razmerje s Kate in Williamom

Kaj je lahko tako hudo, da se nekoč tesno povezana brata nehata pogovarjati? Po poročanju revije Gala se je to zgodilo leta 2019, med uradnim potovanjem Kate in Williama v Pakistan.

Meghan Markle in Harry: Ta odločitev bi lahko končala njuno razmerje s Kate in Williamom - Foto: Twitter/Vlora news

Znano je, da je od poroke princa Harryja napetost med kraljevima paroma zelo občutna, v zadnjem času pa še bolj. Zlasti po objavi knjige Courtiers: The Inside Story of the Palace Power Struggles avtorja Valentine Low, ki je izšla 27. septembra 2022 pri založbi Headline. Od te objave naprej je čas za razkritja in obračunavanje. V knjigi je opisan celo dogodek, ki bi ga lahko označili za nesrečno napako v urniku, a bi lahko pomenil konec odnosa Meghan Markle in Harryja s princem Williamom in Kate Middleton

Na poti k ločitvi kraljeve družine?

Kaj je lahko tako hudo, da se nekoč tesno povezana brata nehata pogovarjati? Po poročanju revije Gala bi se to lahko zgodilo že leta 2019, med uradnim potovanjem Kate in Williama v Pakistan. V istem času sta princ Harry in Meghan Markle napovedala izid svojega dokumentarnega filma na Netflixu. Novinar in kraljevski strokovnjak Valentine Low v svoji knjigi pojasnjuje: "Bilo je nerodno, vendar Susseška nista mogla storiti ničesar drugega, saj so že pred časom načrtovali televizijske intervjuje v pričakovanju datuma izida oddaje." Utemeljitve, ki se niso zdele dovolj, da bi pomirile kraljevi par.

Po navedbah vira blizu valižanskega princa in princese je "ta zgodba zagotovo zasenčila obisk Kate in Williama v Pakistanu...". In če se ta zgodba vrne nekaj let nazaj, bo izid spominov princa Harryja januarja 2023 verjetno prilil olja na ogenj med sinovoma lady Diane.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zala Djuric na podelitvi nagrad Elle Style Awards v dramatičnem krilu in drznem korzetu. Videti je osupljivo!

Priporočamo tudi: Severina navdušila v maksi obleki, ki odlično pristoji ženskam s postavo peščene ure

Najbolj brano