Zala Djuric na podelitvi nagrad Elle Style Awards v dramatičnem krilu in drznem korzetu. Videti je osupljivo!

Podrobnosti stajlinga za najbolj glamurozen večer leta je zaupala urednici revije Elle.

Zala Djuric na podelitvi nagrad Elle Style Awards v dramatičnem krilu in drznem korzetu. Videti je osupljivo! - Foto: Aleksandra Saša Prelesnik

Slovenska Elle je v ponedeljek že desetič zaporedoma podelila nagrade za kreativnost in stil, s katerimi proslavlja izjemne osebnosti, ki puščajo trajni vtis na področju življenjskega sloga. Ugleden mednarodni dogodek, katerega nagrade so prvič podelili v Londonu leta 1997, danes poteka v številnih svetovnih prestolnicah. Med drugim tudi v naši, kjer je od svojega začetka leta 2013 neprekinjeno nanizal že lepo število etap, s tem pa prepoznal in proslavil kopico izjemnih osebnosti, ki puščajo trajni vtis na področju življenjskega sloga. Tudi letos v kategorijah, ki so vam že blizu, ni manjkalo obrazov, o katerih z veseljem berete in jih spremljate.

Nagrado Elle mladi talent je letos prejela Zala Djuric!

Mlada igralka pravi, da je igralstvo izbralo njo. In prav letos Zala Djuric morda piše najbolj razburljivo poglavje svoje kariere do zdaj. Na odmevnem puljskem filmskem festivalu je julija predstavljala kar dva filma, in sicer vojno dramo Šesti avtobus, v kateri igra glavno žensko vlogo, ter prvi slovenski božični film Kapa; trenutno pa jo lahko gledamo tudi v filmu Dedek gre na jug. Zalino kreativno izražanje pa se ne ustavi pred kamero. Morda ste v rokah že držali njeno pesniško zbirko Zbrka poezije ali prisluhnili njeni glasbi. Prepričani smo, da bo s svojim talentom in neizmerno ustvarjalnostjo navduševala tudi v prihodnje. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Navdušila pa je tudi s svojo izbiro obleke, v kateri je sprejela nagrado Elle mladi talent. Še preden smo izvedeli, izpod čigavih rok prihaja kreacija, je vzbudila našo pozornost s dramatičnostjo travnato zelenega krila iz tila in ujemajočo se svileno torbico. Z voluminoznim krilom je kombinirala črn korzet, ki se je na hrbtu zapeljivo zavezal s tankim trakom. Videz pa zaključila z zelenim senčilom za veke, ki je Zali dal končno piko na i.

Kasneje je Zala urednici revije Elle Petri Windschnurer na Instagramu zaupala podrobnosti svojega videza. Razkrila je, da je nosila podkrilo obleke in torbico Alana Hranitelja, črne čevlje in korzet pa je vzela iz lastne omare, kjer naj bi jih imela že "celo večnost".

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik

Preberite še: Zbogom, hlače! Kendall Jenner le v najlonkah si na ulicah Los Angelesa drzne nositi ultra seksi trend

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez nosila dolgo krilo, pod katerim morajo ženske vedno nositi boksarice

Najbolj brano