Meghan Markle dala pomenljivo opazko glede materinske vloge Kate Middleton

Meghan Markle in princ Harry z dvema otrokoma živita v ZDA.

Meghan Markle dala pomenljivo opazko glede materinske vloge Kate Middleton - Foto: Profimedia

Takoj ko se je Meghan Markle pridružila britanski kraljevi družini, so se pojavile govorice o napetosti med igralko in njeno svakinjo Kate Middleton. Štiri leta pozneje se zdi, da se med njima ni veliko spremenilo. Na športnih in kraljevih dogodkih so ju pogosto videvali skupaj, ko sta se šalili in pogovarjali kot svakinji, ki ju nič ne ločuje. Toda Meghan Markle in Kate Middleton sta se odločili živeti dve zelo različni življenji. Zato navade ene ne zadovoljijo vedno druge. 

Namig za Kate Middleton?   

Žena princa Harryja je 29. avgusta za The Cut spregovorila o svojem novem življenju daleč od kraljeve družine in britanskih tabloidov. Bivša ameriška igralka bolj uživa v družinskem življenju, odkar sta z možem odšla iz Združenega kraljestva v Kalifornijo. Meghan Markle na primer meni, da če bi še vedno živela tam, ne bi mogla odložiti svojega triletnega sina v šoli, ne da bi se morala fotografirati ali dati uradno izjavo. "Oprostite, s tem imam težave," je priznala vojvodinja Susseška. "Zaradi tega nisem ljubitelj zasebnosti. Tako sem dober starš, ki varuje svojega otroka." Sklicevanje na njeno svakinjo? 

Preberite tudi: Kateino "skrivno življenje" in Charlesova zahteva po stranišču: "Šokantna" spoznanja o kraljevi družini so razkrita v novi knjigi

Kate Middleton in princ William: Šolanje njunih otrok sprožilo polemiko

Dve zelo različni življenji

Kate Middleton in princ William imata namreč navado, da na začetku vsakega šolskega leta delita uradne fotografije svojih otrok: princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa. Medtem ko je Archiejeva in Lilibetina mati zadovoljna, da ji tega ni treba storiti. Priznanje vojvodinje Susseške bi lahko še dodatno prililo olja na ogenj in podžgalo govorice o njenem domnevno težavnem razmerju z vojvodinjo Cambriško.

Leta 2020, dve leti po poroki, sta Meghan Markle in princ Harry zapustila kraljevo družino in odletela v ZDA. Zakonca sta se ustalila v Montecitu v Kaliforniji, kjer vzgajata dva otroka in novega družinskega člana. Kate Middleton še naprej zastopa kraljevo družino na uradnih dogodkih. Vojvodinja Cambriška v spremstvu ali brez spremstva moža, princa Williama, uživa v življenju princese, v nasprotju s svojo svakinjo, ki je navdušena nad tem, da je odsotna.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Penélope Cruz v Benetkah zablestela v elegantni kombinaciji kavbojk in jakni iz tvida

Priporočamo tudi: Monaška princesa Charlène delila fotografije dvojčkov in njuni novi pričeski, ki sta si jih postrigla kar sama

Najbolj brano