Monaška princesa Charlène delila fotografije dvojčkov in njuni novi pričeski, ki sta si jih postrigla kar sama

Mala princeska Gabriella je improvizirala kot frizerka zase in za svojega mlajšega brata, s prikupnimi, a ne ravno kraljevskimi rezultati...

Monaška princesa Charlène delila fotografije dvojčkov in njuni novi pričeski, ki sta si jih postrigla kar sama - Foto: Profimedia

Gabriello in Jacquesa Monaškega, dvojčka Alberta in Charlène, na intimnih fotografijah, ki pripovedujejo o zabavnem vsakdanu "običajne" družine, upodablja njuna mama.

Majhni družinski trenutki: kdo še ni imel težav z otroškimi lasmi? Albert in Charlène iz Monaka to dobro poznata. Zakonca sta na Instagramu objavila dve fotografiji, ki sta milo rečeno nenavadni. Na fotografijah sta dvojčka Gabriella in Jacques, ki se objemata v postelji kot vsi drugi bratje in sestre, vendar je najbolj presenetljiva njuna izrazito nepravilna pričeska.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Skrivnost je kmalu razkrita: "Gabriella se je ostrigla sama, prav tako svojega brata," je Charlène zapisala na Instagramu, nato pa dodala obupan emotikon: "Komaj čakam, da se v ponedeljek vrnemo v šolo." Kdo ve, ali je šlo za zabavo ali za eksperimentiranje s poklicem frizerja, se je mala princeska odločila, da bo v roke vzela škarje (doma tega ne počnite!) in si postrigla čudovit frufru ter skrajšala lase zelo svetlolasega Jacquesa. Rezultat, ki ni povsem jasen, a kljub temu vzbuja simpatije. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Rak je učitelj": Jane Fonda je razkrila diagnozo ne-Hodgkinovega limfoma

Priporočamo tudi: Monaška princesa Charlene v beli čipkasti kombinaciji, ki smo jo pred dvajsetimi leti nosili vsi

Najbolj brano