Kritik še ni konec, Melania Trump se sooča z največjo do sedaj

Anketa CNN potrjuje ocene Melanije Trump. Bila je najmanj priljubljena med vsemi prvimi damami ZDA.

Kritik še ni konec, Melania Trump se sooča z največjo do sedaj - Foto: Profimedia

Morda zaradi njenega nekonformističnega značaja. Morda, ker ni vedno najbolj vesela. Ker je v senci Donalda Trumpa. Ali pa zaradi pomanjkanja empatije, pravijo na CNN. Zagotovo se pot Melanie Trump kot prve dame ZDA ni končala na najboljši način.

V skladu s poročilom CNN, ki spremlja stopnje priljubljenosti predsedstva od mandata do mandata, je Melania svoj mandat zaključila najslabše, saj so upoštevali tudi stopnjo priljubljenosti. Če je denimo Michelle Obama iz Bele hiše zapustila 69-odstotno pozitivno mnenje (ki je v obeh mandatih Baracka Obame ostalo nespremenjeno), je Laura Bush celo dosegla prag 64 %, kljub temu da njen mož ni bil med najbolj priljubljenimi v Združenih državah.

Nekoliko slabše je bila ocenjena Hillary Clinton, ki je tudi zaradi dolgega vala Sexgate in posledične obtožbe z 52 % pozitivnih glasov zapustila položaj prve dame. In Melania? Njena ocena je 42 % ugodna in 47 % neugodna. Pravi padec, če pomislite, da bi se lahko Melania na vrhuncu svoje priljubljenosti maja 2018 pohvalila s 57 % ugodnih mnenj, nato pa rezultat znižala s svojim potovanjem v Afriko, dosegla 43 % in nato z zadnjimi dogodki spet nekoliko padla.

Kljub temu pa po poročanju CNN nekdanja prva dama ostaja bolj priljubljena kot njen mož Donald: do danes je ugodnih mnenj o nekdanjem predsedniku približno 33 %.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta največji modni absurd je danes postal trend, ki si ga boste letos želeli nositi

Priporočamo tudi: Jennifer Aniston ima novo pričesko, popolno za prihajajočo pomlad

Najbolj brano