Kraljevi oboževalci zgroženi nad reakcijo Meghan Markle ob prihodu Kate Middleton na mašo ob jubileju

Meghan Markle in princ Harry sta bila najbolj pričakovana udeleženca petkove zahvalne maše. Toda vsi kraljevi oboževalci pravijo isto, ko med jubilejno mašo opazijo reakcijo Meghan Markle na Kate Middleton.

Kraljevi oboževalci zgroženi nad reakcijo Meghan Markle ob prihodu Kate Middleton na mašo ob jubileju - Foto: Profimedia

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta se pridružila Kate Middleton in princu Williamu v katedrali svetega Pavla, kjer sta se prvič po Megxitu pojavila v javnosti.

In čeprav se para nista srečala iz oči v oči, so pozorni kraljevi opazovalci prepričani, da so opazili Meghanin odziv na vojvodinjo Cambriško.

Kraljeva oboževalka Kitty je na Twitterju delila BBC-jev posnetek trenutka, ko sta vojvoda in vojvodinja Cambriška vstopila v katedralo.

Na posnetku je videti, kako se Meghan, katere beli klobuk je mogoče videti v drugi vrsti poleg Harryja, obrača stran od Kate.

Preberite tudi: Kate Middleton in princ William ter Meghan Markle in princ Harry so se včeraj na jubilejni maši drug drugemu izogibali

Kate Middleton drugi dan praznovanja jubileja nosila čudovito pastelno obleko oblikovalke Emilie Wickstead

Kitty je ob posnetku zapisala: "Ali ste vsi opazili, da je ženska v belem klobuku (megz) obrnila glavo na levo, ko je mimo hodila vojvodinja Cambriška ..."

Oboževalci, ki so opazovali kraljevo družino, so se hitro strinjali, saj so številni zapisali, da so prav tako opazili "reakcijo".

"Da, tudi jaz sem to opazila," je zapisala ena od njih, medtem ko se je druga strinjala: "Zelo je očitno."

Tretji je zapisal: "Vau, očitno je, ko to vidiš."

Drugi se je strinjal: "Zagotovo se je obrnila stran!"

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na obleke z izrezi, to je še bolj seksi trend letošnjega poletja, ki smo ga oboževali pred 20 leti

Priporočamo tudi: Eleganten pajac monaške princese Charlene ukradel vso pozornost na dogodku, ki se ga je udeležila z družino

Najbolj brano