Kraljevi oboževalci prepričani, da sta princ George in princesa Charlotte dokazala, da je Meghan Markle v dokumentarni seriji lagala

Med številnimi odmevnimi trenutki in razkritji v Netflixovi dokumentarni seriji Harry & Meghan o princu Harryju in Meghan Markle je bil tudi trenutek, ko je Meghan pripovedovala o svojem manj kot prijetnem prvem srečanju s svojo zdajšnjo svakinjo Kate Middleton.

Kraljevi oboževalci prepričani, da sta princ George in princesa Charlotte dokazala, da je Meghan Markle v dokumentarni seriji lagala - Foto: Profimedia

Po Meghaninih besedah se je zdelo, da je bil vir čudenja Meghanin status "objemalke", Kate pa status Britanke, ki ni vajena takšnih stvari, in kraljevske soproge, ki se je na podlagi tega srečanja zdela enako formalna v zasebnem življenju kot v javnosti.

Če želite osvežiti informacije o tem, kaj natančno je Meghan povedala o nerodnem druženju (po časniku The Sun): 

"Tudi ko sta prišla Will in Kate in sem ju prvič srečala, sta prišla na večerjo. Spomnim se, da sem bila oblečena v strgane kavbojke in bosa. Vedno sem se rada objemala. Nisem vedela, da je to za veliko Britancev lahko pretresljivo. Mislim, da sem zelo hitro začela razumeti, da se je formalnost, ki je navzven, prenesla tudi v notranjost. Da obstaja način življenja, ki je usmerjen naprej, potem pa zapreš vrata in si rečeš, super, zdaj se lahko sprostimo. Vendar se formalnost nadaljuje na obeh straneh in to me je presenetilo."

Toda vsaj nekateri opazovalci oz. kraljevi strokovnjaki so tukaj, da razglasijo, da se je Meghan uradno zmotila, ko gre za Britance oz. kraljevo družino in objemanje, saj so pred kratkim nekatere britanske kraljeve družine opazili, kako se odkrito objemajo v javnosti.

Za božič sta se princ George in princesa Charlotte pridružila staršema, princu Williamu in Kate Middleton, na božični maši v Westminstrski opatiji. Koledovanja se je udeležil tudi kralj Charles ali, kot ga poznata George in Charlotte, dedek.

Ko je Charles zagledal Georgea in Charlotte, ju je pozdravil z objemom, saj to počne večina starih staršev, ko pozdravljajo svoje ljubke vnuke, ne glede na to, koliko neznancev je v bližini, da bi bili priča objemom. Objemi so se res zgodili potrdila spodaj: 

Nekateri ljudje to očitno vidijo kot dokaz, da se Meghan, če že ne laže o tem, kako se kraljeva družina/Britanija na splošno počuti glede objemov, pa se vsaj močno moti. Chris Ship, urednik kraljeve redakcije ITV, je za The Sun povedal: "Starejša kraljeva družina se je nocoj odločila, da pokaže enotnost - in celo nekaj javnih izkazov naklonjenosti med očetom/sinom in dedkom/vnukom. (Morda boste opazili celo enega od objemov, za katerega je Meghan dejala, da se Britancem zdi tako 'neprijeten'?) Prepričan sem, da je vse to zgolj naključje."

Nismo prepričani, ali Ship nakazuje, da je Charles svoje vnuke javno objemal samo zato, da bi dokazal, da se Meghan moti glede kraljevih objemov, a v vsakem primeru se zdi mogoče, da se Britancem/večim članom kraljeve družine zdi "neprijetno", če jih objema nekdo, ki so ga dobesedno šele spoznali, hkrati pa se jim zdi povsem udobno objemati bližnjega sorodnika na prazničnih dogodkih.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Dolg črn plašč Angeline Jolie je oblačilo, v katerega je treba investirati to zimo 2023

Priporočamo tudi: To so najboljša živila za možgane in preprečevanje izgube spomina, ki jih lahko vključite v svojo prehrano

Najbolj brano