Dolg črn plašč Angeline Jolie je oblačilo, v katerega je treba investirati to zimo 2023

Obvezno vrhnje oblačilo sezone je igralkin popolnoma črn plašč. 

Dolg črn plašč Angeline Jolie je oblačilo, v katerega je treba investirati to zimo 2023 - Foto: Profimedia

Obstajajo tisti, ki jo imajo tako radi, da jo postavijo za zastavo svojega sloga - glej Coco Chanel -, in tisti, ki imajo raje nasičene in drzne barve, kot je šokantna rožnata - glej Schiaparelli - dejstvo pa je, da je črna še vedno najbolj elegantna in sofisticirana barva. Med stalnimi uporabnicami odtenka je tudi Angelina Jolie, ki je za svoj dolg plašč znova izbrala črno barvo, elegantno in praktično tudi za dolga potovanja z letalom, ki jih je igralka vajena.

Tehnično gledano črne ne moremo opredeliti kot barvo, saj gre za popolno odsotnost svetlobe, vendar to ne zmanjšuje dejstva, da ga trendi za jesen in zimo 2022/2023 (ponovno) uvrščajo med obvezne kose, brez katerih ne moremo, še toliko bolj, če se uporablja za jakne in vrhnja oblačila vseh vrst. Dolg plašč Angeline Jolie je model, ki najbolj ustreza zimskim temperaturam, saj je ovijajoč in skoraj tako topel kot puhovka, vendar je za razliko od slednje veliko bolj eleganten in šik. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOUR BEST ONLINE SOURCE ABOUT ANGELINA JOLIE (@angelinajoliekl)

Kar zadeva nianse, boste morali razmisliti še enkrat, saj je črna barva vse prej kot dolgočasna in banalna, saj vam omogoča, da si privoščite posebne in svetleče podrobnosti, ne da bi bili pri tem preveč okorni, zato dajte prosto pot zlatim gumbom, sponkam z dragulji in kovinskim detajlom. Ameriška igralka, ki jo bomo kmalu videli v kinu v vlogi Marie Callas v režiji Pabla Larraìna, kombinira dolg plašč s prav tako temno obleko, edini barvni pridih pa predstavlja bela srajca, ki gleda iz puloverja, seveda črnega.

Kako nositi črn plašč Angeline Jolie to zimo

Igralka in režiserka pogosto izbira nevtralne odtenke in brezčasna oblačila, tako da je njen slog ob vsaki priložnosti vedno videti prefinjen in eleganten. Celo na letališču, kjer so jo opazili, je izbrala resnično eleganten popolnoma črn plašč, ki ga je za zimo 2023 nosila s hlačami, črnim puloverjem in lakastimi čevlji za ležerno in modno obleko.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Šik trend zime 2023: Že imate najbolj vsestranski kos te sezone?

Priporočamo tudi: Ta sadni napitek, poln vitamina C, ki ga pijete za zajtrk, ni tako zdrav, kot si morda mislite: Vsebuje kar toliko sladkorja, kot ga najdemo v treh velikih krofih

Najbolj brano