Končno razkrivamo, kako bodo v seriji Seks v mestu pojasnili Samanthino odsotnost. Tega nismo pričakovali!

Naslov And just like that, ki napoveduje novo poglavje slavne serije, pojasnjuje antiklimaktični razlog, zakaj Samantha ni več del slavne četverice.

Končno razkrivamo, kako bodo v seriji Seks v mestu pojasnili Samanthino odsotnost. Tega nismo pričakovali! - Foto: Profimedia

Odkar je Kim Cattrall zelo jasno in nedvoumno povedala, da ne bo sodelovala pri ponovnem snemanju serije Seks v mestu, se oboževalci sprašujejo in ugibajo, kako bo upodobljen ali "izbrisan" najljubši lik Samanthe Jones. Od naštevanja številnih drugih igralk, ki bi lahko zamenjale vlogo Samanthe, do vseh načinov, na katere bi lahko Samantha "umrla", vendar se zdi razlaga veliko bolj banalna.

"Prijatelji odidejo. Ko nekateri vstopijo v vaše življenje, ga nekateri zapustijo. Prijatelji, ki jih imate pri tridesetih, morda niso enaki pri petdesetih," so povedali iz HBO. Napovedali so tudi nekaj novih, zanimivih likov in poudarili, da ne želijo dvajset let kasneje v New Yorku oživiti življenja niti ene same dame, ki je stara trideset let, temveč prikazati življenje dam, ki so danes stare petdeset. Vsem ljubiteljem serije je nekoliko neprepričljivo misliti, da bi se Samantha preprosto razšla s svojimi prijateljicami, v tem primeru pa bi bile "krive" z Bigom obsedena Carrie, Charlotte in Miranda.

Kjer koli je Samantha, upamo, da uživa v življenju, mladih ljubimcih in novih prijateljskih odnosih ter da je med napovedanimi novimi liki nekaj tako živahnih in duhovitih kot neponovljiva Sam Jones.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako pogosto bi si v času covida v resnici morali umivate roke, lase in telo? Odgovor vas bo presenetil

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez čudovita v dolgi prosojni beli obleki, popolni za prihajajočo pomlad

Najbolj brano