Tu je že prvi vpogled v fantastično nadaljevanje serije Seks v mestu. Veliko obljublja!

Oglejte si posnetek.

Tu je že prvi vpogled v fantastično nadaljevanje serije Seks v mestu. Veliko obljublja! - Foto: Profimedia

Pandemija je letos spodbudila obuditev nekaterij najbolj priljubljenih serij - Princ iz Bel Aira - in zdaj Seks v mestu morda dobiva ponovni zagon z dovoljenjem HBO Max. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon in Kristin Davis naj bi se vrnile v vlogi Carrie Bradshaw, Mirande Hobbes in Charlotte York-Goldenblatt, medtem ko se Kim Cattrall (aka Samantha Jones) k nadaljevanju serije ne bo vrnila.

Sarah Jessica Parker bo ponovno obula slavne čeveljce Carrie Bradshaw, je zdaj še sama uradno potrdila na svojem Instagramu. Objavila je video, ki napoveduje nadaljevanje vsem znane zgodbe o štirih prijateljicah v velikem mestu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Video sta na svojih Instagram profilih delili tudi Cynthia Nixon in Kristin Davis.

Oboževalci, med njimi tudi mnoge zvezdnice in igralske kolegice, niso mogli zadržati svojega navdušenja nad prihajajočo sezono. Razumevajoče, tudi mi ga ne moremo!

Glede na sporočilo za javnost se bo nova serija imenovala "And Just Like That" in je opisana kot "novo poglavje revolucionarne serije HBO".

Toda, ne moremo si pomagati, da ne bi pomislili... kako bo nadaljevanje oživitve serije potekalo brez nimfomanovskega PR-a? Mogoče je Samantha ravno spoznala, da ji pripada Smith, in se za vedno vrnila v LA.

SJP je pred tem v oddaji Entertainment Tonight razkrila, da se bo še enkrat lahko vrnila na zaslon kot kolumnistka zvezde New York Star. "Ne bi mu rekla ponovni zagon, rekla bi "ponovni obisk", je dejala navdušenka Manola. "Rada bi videla, kje so dekleta zdaj. Radovedna sem, od zadnjega filma se je svet spremenil." Med temami, za katere si želi, da bi se gospa Bradshaw glasno spraševala, so "tehnologija in družbeni mediji", pa tudi "spolna politika in gibanje #MeToo in Time's Up".

Candace Bushnell, ki je slavno napisala prvotno kolumno, ki je povzročila HBO-jevo dramo, se je leta 2019 odločila tudi ponovno preučiti to temo - objavila je tudi "Ali še vedno obstaja seks v mestu" o zmenkih na Manhattnu v njenih petdesetih letih.

Bo Carrie poskusila Tinder? Komaj čakamo!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Senidah je nosila belo srajco, ki jo obožuje tudi Bella Hadid

Priporočamo tudi: Poglejte si najlepše božične voščilnice kraljeve družine skozi leta

Najbolj brano