Kate Middleton vrača udarec: Meghan in Harry živita v strahu pred tem, kaj se kuha v njeni družini

22. 11. 2023
Kate Middleton vrača udarec: Meghan in Harry živita v strahu pred tem, kaj se kuha v njeni družini (foto: Profimedia)
Profimedia

Meghan Markle in princ Harry nista pričakovala udarca s te strani.

Ko gre za najljubšo snaho kraljeve družine, je Meghan Markle še v začetku izgubila pred konkurenco in morala to mesto prepustiti Kate Middleton. Za razliko od svakinje Kate nikoli ni doživela niti enega škandala, povezanega z njenim imenom, tokrat pa bi lahko 'bomba' priletela z njene strani družine.

Razkrito je bilo, da bo stric Kate Middleton, Gary Goldsmith, brat njene matere Carole, objavil "zasebne družinske podrobnosti" in bo izkoristil priložnost, da "da glas" družini Middleton po obtožbah Meghan Markle in princa Harryja v preteklih letih.

Vir blizu kraljeve družine trdi, da želi Gary "poravnati obračune", potem ko sta bila Harry in Meghan razkrita v njunih spominih in seriji Netflix, vojvoda in vojvodinja sussekška pa naj bi se bala, kaj bosta razkrila.

"Ko je Harry pisal svojo knjigo, je bil njegov založnik prepričan, da William ne bo komentiral, ker se to ne spodobi za bodočega kralja. Harry ni pričakoval, da bo Kateina stran družine odgovorila. Njemu in Meghan to niti malo ne bo všeč in sta zgroženi nad objavo te knjige," trdi anonimni vir, poroča The Mirror.

Gary (58) je o ideji za spomine govoril že leta 2013 in že takrat poudaril, da ne bo izdal skrivnosti, ki bi lahko spravile v zadrego njegovo nečakinjo in njenega moža, a kot kaže, si je medtem premislil.

"Gary je veliko govoril z mediji in zdi se, da so njegovi komentarji dobro sprejeti v javnosti, zlasti njegova kritika Meghan in Harryja. Prvotno je nameraval pisati o sebi in o tem, kako je postal milijonar, zdaj pa se je odločil dodati nekaj zasebnih podrobnosti o svoji družini," trdi vir.

Knjigo bo pred izidom dal v lektoriranje Kate Middleton in njeni mami Carole.

"Gary je še vedno zelo blizu tako Kate kot Carole. Noče storiti ničesar, kar bi jih spravilo v zadrego, a meni, da bi moral nekdo iz družine Middleton poravnati račune za to, kar je princ Harry zapisal v svojih spominih," je dodal.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nicole Kidman osupnila v črni obleki z visokim razporkom v stilu Angeline Jolie, a s pomembnim in trendnim detajlom

Priporočamo tudi: Usnjene hlače so nepogrešljiv kos vsake jeseni in zima: Izbrali smo 10 najlepših