Kate Middleton razkrila nepričakovan odziv njenih otrok na zaročno fotografijo s princem Williamom

Zaročna fotografija je očitno prišla tudi v roke njunih treh otrok.

Kate Middleton razkrila nepričakovan odziv njenih otrok na zaročno fotografijo s princem Williamom - Foto: Profimedia

Princ George, princesa Charlotte in princ Louis so očitno brskali po družinskih fotografijah. Leta 2010 sta njuna starša, princ William in Kate Middleton, zaroko naznanila na fotografiji, na kateri par pozira v Buckinghamski palači. Za to priložnost je princesa nosila mornarsko modro obleko, ki se je ujemala z njenim prstanom s safirjem in diamantom, ki je pripadal princesi Diani. Fotografija je očitno prišla tudi v roke njunih treh otrok.

"Izgledaš tako mlada"

27. septembra sta William in Kate prvič uradno obiskala Wales z novim nazivom princ in princesa Walesa. Čez dan je kraljevi par srečal številno množico ljudi. Kate Middleton je med razpravo opazila člana množice, ki je v rokah držal posebno zastavo z njuno zaročno fotografijo poleg Union Jacka.

"O moj bog, ali je to iz najine zaroke?" je slišati Kate Middleton v videoposnetku, ki ga je delil uporabnik TikToka. "Vedno se temu smejimo," nadaljuje. "Čeprav sva poročena 11 let, sva skupaj že dvakrat toliko, zato je to neverjetno." Rekvizit, ki je princeso spomnil tudi na smešen odziv njenih otrok na to spominsko fotografijo. "Otroci gledajo slike in pravijo: 'Mami, videti si tako mlada'," je dejala.

Med potovanjem je Kate Middleton presenetila tudi nekatere šolarje. Nekemu dečku je menda razkrila, da ima njen sin, princ George, težave z zavezovanjem kravate, ko gre v šolo. Po uradnem obisku kraljevega para v Walesu se nekateri sprašujejo, ali je princesa morda kršila protokol, ko je govorila o zapletenih gospodarskih razmerah v Združenem kraljestvu. Tiskovni predstavnik Kensingtonske palače je dejal: "Glede na številne obiske in pogovore, ki so potekali tistega dne, ne moremo preveriti, ali so bile te pripombe dejansko izrečene."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Redno uživanje te hrane bo omogočilo hitrejše topljenje telesne maščobe: Zagotavlja občutek sitosti in odličen vnos beljakovin

Priporočamo tudi: "French roast" prameni, kot jih nosi Angelina Jolie, bodo vzljubile vse rjavolaske in črnolaske: Subtilna sprememba bo vašo pričesko naredila bolj elegantno

Najbolj brano