Kako Meghan Markle gleda na načrt Kate Middleton, da ji bo med potovanjem v ZDA "podala oljčno vejico"

Nova valižanska princesa upa, da bo pomagala urediti razmerja med nekdanjim kraljevim četvercem, ko bodo vsi skupaj decembra v New Yorku.

Kako Meghan Markle gleda na načrt Kate Middleton, da ji bo med potovanjem v ZDA "podala oljčno vejico" - Foto: Profimedia

Kate Middleton po poročanju tednika Us Weekly želi igrati vlogo mirovnika med Meghan Markle, princem Harryjem in princem Williamom, saj so njihovi odnosi napeti. Časopis poroča, da nova valižanska princesa upa, da bo pomagala urediti razmerja med nekdanjim kraljevim četvercem, ko bodo vsi skupaj decembra v New Yorku. Vir je dodal, da je Meghan pripravljena na ta poskus.

"Ko bodo načrti Kate in Williama v Bostonu začrtani, namerava Meghan podati oljčno vejico, da bi ponovno združila brata in zacelila razdor," je o Kate povedal vir.

"Harry in Meghan sta zasedena s svojimi natrpanimi urniki, vendar se je Meghan pripravljena potruditi, če bodo le datumi izvedljivi," je dodal vir. Kateina motivacija za popravo razmer izhaja iz tega, kar bi si po njenem mnenju za četverico "želela" pokojna kraljica in princesa Diana. 

William in Kate bosta prvi teden v decembru obiskala Boston na podelitvi nagrade Earthshot. Meghan in Harryja pa bodo v istem času počastili na gala prireditvi organizacije za človekove pravice Roberta F. Kennedyja Ripple of Hope Award Gala v New Yorku. Tednik Us Weekly je v začetku tega tedna poročal, da sta Kate in William svojemu obisku želela dodati hiter izlet v New York, kjer bi se vsi štirje lahko ponovno srečali.

Želita si "hiter izlet v New York, kjer bi lahko uživala v prazničnem dogajanju pred božičem," je povedal vir in dodal, da Kate "si zelo želi drsati v Rockefellerjevem [centru] in nakupovati zabavne spominke za Georgea, Charlotte in Louisa".

Preberite tudi: Ste vedeli, da je Kate Middleton nosila dve poročni obleki? Redko videne fotografije druge obleke so nova viralna uspešnica

Kralj Charles je bil "jezen", ker je bila Kate deležna več pozornosti kot on

Meghan je v intervjuju za The Cut dejala, da je dovzetna za zacelitev razkola med njo in Harryjem ter družino. "Mislim, da je odpuščanje zelo pomembno. Če ne odpustiš, potrebuješ veliko več energije," je dejala. "Za odpuščanje pa je potrebnega veliko truda. Resnično sem se dejavno trudila, zlasti če sem vedela, da lahko rečem karkoli."

Konec septembra je več virov prek časopisa The Daily Beast za časnik The Mirror povedalo, da Kate in Meghan "nista bili znani" po tem, da bi si izmenjali besede med daljšim bivanjem Meghan in Harryja v Veliki Britaniji po kraljičini smrti. Viri so dodali, da je bil takrat "vsak namig na zbližanje med paroma 'zelo malo verjeten'". December bi lahko pomenil spremembo ... ali pa nadaljevanje statusa quo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle in princ Harry na vsak način želita odložiti izid svoje dokumentarne serije

Priporočamo tudi: Pozabite na preprost črn suknjič, Victoria Beckham je našla popolno modno alternativo

Najbolj brano