Kralj Charles je bil "jezen", ker je bila Kate deležna več pozornosti kot on

Kralj Charles in Kate Middleton sta imela velik spor zaradi njenega elegantnega sloga.

Kralj Charles je bil "jezen", ker je bila Kate deležna več pozornosti kot on - Foto: Profimedia

Pravkar je izšlo več knjig o kraljevi družini, med njimi tudi knjiga The New Royals avtorice Katie Nicholl, ki osvetljuje nekoliko napet odnos kralja Charlesa s Kate Middleton na začetku njenega službovanja v družini. Kratek povzetek: Charlesu ni bilo ravno všeč, koliko pozornosti je bila deležna njegova snaha, ker je bila tako elegantna.

Zakaj, se sprašujete, medtem ko zavijate z očmi? Očitno se je kralj spomnil na to, kako se je javnost v času njunega napetega razmerja bolj osredotočala na princeso Diano kot nanj.

Charles ponovno zunaj središča pozornosti

"Njena zvezda je takoj zasenčila moževo, kar je povzročilo zgodnje zlome v njunem odnosu," je zapisal Nicholl prek Entertainment Tonight. "Prizadevni, občutljivi in statusno osveščeni Charles je to težko razumel. Ni mogel razumeti, da je v novi medijski dobi biti princ kraljevega rodu in bodoči kralj manjša vrednota kot ženina lepota in razgledanost."

Charles se je ponovno znašel izrinjen iz središča pozornosti, ko je na sceno stopila Kate in so bili vsi takoj navdušeni nad njo - da ne omenjamo obsedenosti z njenimi prigodami.

"V preteklosti si oče in sin nista bila vedno naklonjena. Leta 2013 je prišlo do dobro dokumentiranega spopada mnenj zaradi neprecenljive zbirke slonovine v palači, na primer," piše Nicholl. "Charles je bil včasih razdražen, ker so mediji več pozornosti namenjali Kateinim oblekam kot njegovim dobrim delom."

Kakorkoli že, poleg tega je bil Charles tudi razburjen, ker ni preživel dovolj časa s princem Georgeem, princeso Charlotte in princem Louisom. Kot pravi Nicholl, ga je "prizadelo, da ni videl toliko svojih vnukov, kot bi si morda želel".

Zdi se, da ima Charles veliko občutkov in čustev! Kar ni presenetljivo, glede na to, kako razburjen je že ob pogledu na pisalo, torej.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Barva las, ki jo bodo oboževale blondinke in rjavolaske: Lepotne navdušenke to jesen predlagajo ombre, ki je videti povsem naravno

Priporočamo tudi: 4 astrološka znamenja, ki bodo v oktobru najbolj srečna: Konec retrogradnega Merkurja jim prinaša jasnost, ljubezen in preporod

Najbolj brano