Meghan Markle in princ Harry na vsak način želita odložiti izid svoje dokumentarne serije

Zdi se, da princ Harry in Meghan Markle spreminjata svoje trenutne načrte.

Meghan Markle in princ Harry na vsak način želita odložiti izid svoje dokumentarne serije - Foto: Profimedia

Zdi se, da je smrt kraljice Elizabete II. 8. septembra upočasnila načrte princa Harryja in Meghan Markle. Brat princa Williama se je že odločil, da bo izdajo svojih dolgo pričakovanih spominov preložil na naslednje leto. Maja lani so poročali, da bosta Meghan Markle in princ Harry Netflixove kamere gostila na svojem domu. Takrat sta filmski ekipi odprla vrata svojega doma v Montecitu, da bi posnela njun vsakdan. Leta 2020 sta vojvoda in vojvodinja Susseška res podpisala donosno pogodbo s platformo.

Pripravljajo se spremembe?

Čeprav uradni datum izida še ni bil objavljen, so viri za Page Six povedali, da vodstvo Netflixa upa, da bo dokumentarna serija pripravljena za objavo decembra, mesec dni po peti sezoni serije The Crown. Zaradi sprememb, ki bi jih zakonca želela vnesti v program po kraljičini smrti, bi se izdaja lahko zavlekla do leta 2023. "Potekajo številni pogovori. Slišal sem, da želita Harry in Meghan nadaljevati serijo do naslednjega leta, saj želita pridobiti čas," je povedal vir. Notranji informator se je tudi spraševal, ali bosta zakonca zadevo preprosto "pospravila".

Po navedbah ameriškega medija želita "izbrisati ali omiliti večino tega, kar sta povedala o kralju Charlesu, kraljici soprogi Camilli, princu Williamu in njegovi ženi Kate, novi valižanski princesi". Meghan Markle je avgusta lani v intervjuju za revijo The Cut zaupala nekaj informacij o programu, ki ga z možem pripravljata za Netflix. "Delček mojega življenja, ki ga nisem mogla deliti, ki ga ljudje niso mogli videti, je najina ljubezenska zgodba," je dejala.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monaška princesa Charlene klasično belo srajco popestrila z nepričakovanim suknjičem

Priporočamo tudi: Meghan Markle v čudovitih elegantnih hlačah, popolnih za jesen 2022

Najbolj brano