Kaj se dogaja med monaškima princesama Caroline in Charlène? Govorice o napetih odnosih so vse glasnejše

Med Albertovo ženo in sestro so menda zelo napeti odnosi.

Kaj se dogaja med monaškima princesama Caroline in Charlène? Govorice o napetih odnosih so vse glasnejše - Foto: Profimedia

Monaška princesa Charlène talka Grimaldisovih? Zdi se, da je tako. Več mesecev ko mineva, tem bolj zlovešče so podrobnosti o družinskih odnosih med Wittstockovo in nikoli preveč ljubljeno monaško dinastijo, ki si po govoricah na vse pretege prizadeva, da bi jo izolirala od palače in ji preprečila institucionalne obveznosti. Po poročanju tabloidnega tiska naj bi bila arhitektka Charlenine selitve v Roc Agel, poletno rezidenco princesine družine le nekaj kilometrov od Palais Princier, Albertova sestra Caroline, ki svoji svakinji nikoli ni bila posebej naklonjena.

Preberite tudi: To je ogromna vsota, ki naj bi jo princ Albert plačal monaški princesi Charlène za vrnitev v Monako

Monaška princesa Charlene pripravljena na ločitev? To je ultimat, ki ga je postavila možu, ki se želi izogniti ločitvi

Viri blizu družine govorijo o napetih odnosih in fasadnih odnosih med sestro Alberta in nekdanjo plavalno šampionko, ki se je po več kot enoletni odsotnosti zaradi zdravstvenih težav, zaradi katerih je morala prestati več operacij ušes, nosu in grla v Južni Afriki ter dolgo okrevanje v Švici, vrnila v kneževino. Dolgo pričakovano čakanje bi še poglobilo distanco s svakinjo, ki bi jo zdaj rada izrinila z dvora in uradnih srečanj.

Kot piše nemška revija Bild, naj bi prošnjo za selitev iz palače podala Charlène, po začetni zavrnitvi njenega moža Alberta pa naj bi jo sprejela šele pod pritiskom Caroline. Svakinja naj bi princa prepričala, naj svojo neprijetno sorodnico drži stran od pozornosti, da ne bi zasenčila krone. Po poročanju revije LC News se zdi, da je Albert svoji ženi prepovedal vožnjo svojega terenskega avtomobila, saj si fizično še ni povsem opomogla. Ta prepoved, ki ji je bila očitno naložena iz zdravstvenih razlogov, bi prispevala k večji izoliranosti princese, za katero se zdi, da bi tako izginila iz kneževine.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Charlene zaradi neupoštevanja nasvetov zdravnikov doživela epileptični napad: Razkrite nove podrobnosti o zdravstvenem stanju monaške princese

Priporočamo tudi: S tem sokom, o katerem na Tiktoku govorijo vsi, boste brez težav shujšali in imeli lepšo kožo

Najbolj brano