Kaj imata skupnega Urška Klakočar Zupančič in Melania Trump?

Poleg tega, da sta obe Slovenki, ju povezuje še nekaj zelo posebnega! Vas zanima, kaj bi to lahko bilo?

Kaj imata skupnega Urška Klakočar Zupančič in Melania Trump? - Foto: Bobo

Melania Trump velja za eno najbolj znanih Slovenk. Življenjska pot je našo slavno sorojakinjo pripeljala vse do Bele hiše, kjer je štiri leta 'hodila v čevljih' prve dame ZDA.

Je lahko kaj sploh še bolj laskavo od tega?

Medtem je Urška Klakočar Zupančič kot prva ženska zasedla položaj predsednice slovenskega državnega zbora. Magistrica, pravnica in nekdanja sodnica je po protokolu postala drugi najpomembnejši človek v državi, takoj za predsednikom vlade.

Kot izhaja iz njenega življenjepisa, se je tudi ona zelo zgodaj podala v svet. V gimnazijskih letih je kar nekaj časa preživela v mističnem mestu Glastonbury v jugozahodni Angliji.

A vrnimo se v njuna zgodnja leta ...

Preden sta obe postali svetovljanki, sta živeli v istem mestu. Govorimo o Sevnici, kjer je - kot je znano in kot je tudi sama večkrat povedala - svoje otroštvo in mladost preživela Melanija.

Iz mesta ob Savi, ki je znano po svojem čudovitem srednjeveškem gradu na griču nad starim mestnim jedrom, prihaja tudi Klakočar Zupančičeva. Čeprav že več let prebiva v Ljubljani, se rada vrača v domačo Sevnico, saj je nanjo še vedno zelo navezana.

Glede na to, da je med znanima Sevničankama "samo" sedem let razlike, ni čisto nemogoče, da se njune poti v preteklosti niso že kdaj prekrižale.

RAZKRIVAMO: tega detajla na obrazu nove predsednice DZ Urške Klakočar Zupančič gotovo še niste opazili!

Preberite več na Metropolitan.si

Preberite še: Jane Fonda se je poslovila od svojih sivih las in izbrala najbolj drzno barvo las za ženske nad 70 let

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez za poroko z Benom Affleckom nosila kar dve poročni obleki. Oglejte si fotografije priprav in praznovanja po poroki

Najbolj brano