Jennifer Lopez za poroko z Benom Affleckom nosila kar dve poročni obleki. Oglejte si fotografije priprav in praznovanja po poroki

Je pevka tudi naznanila, da bo uradno spremenila svoje ime?

Jennifer Lopez za poroko z Benom Affleckom nosila kar dve poročni obleki. Oglejte si fotografije priprav in praznovanja po poroki - Foto: Twitter/Stephanie

Ta konec tedna sta se poročila Jennifer Lopez in Ben Affleck.

Par se je poročil na nepričakovani slovesnosti v Las Vegasu, potem ko je v soboto pridobil dovoljenje za poroko (zgodbo je razkril TMZ, ki je poročal, da je par za dovoljenje zaprosil s polnim imenom Benjamin Geza Affleck in Jennifer Lynn Lopez). V nedeljski izdaji glasila On the JLo je Jen potrdila novico in s svojimi oboževalci delila nekaj podrobnosti o poroki in fotografij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashion Talksss (@fashion_talkssss)

"Uspelo nama je. Ljubezen je čudovita. Ljubezen je prijazna. In izkazalo se je, da je ljubezen potrpežljiva. Dvajset let," je zapisala, preden se je poglobila v svojo in Benovo poročno zgodbo. "Točno to, kar sva si želela. Sinoči sva odletela v Vegas, stala v vrsti za dovoljenje s štirimi drugimi pari, ki so se vsi podali na isto pot v svetovno prestolnico porok. Za nama sta se dva moška držala za roke in se objemala. Pred nama je bil mlad par, ki se je tri ure vozil iz Victorvilla na drugi rojstni dan njune hčerke - vsi smo si želeli isto - da bi naju svet prepoznal kot partnerja in da bi svojo ljubezen izpovedala svetu s starodavnim in skoraj univerzalnim simbolom poroke."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jlover_hungary

Jen je nadaljevala z drugimi podrobnostmi o poroki, vključno z dejstvom, da sta z Benom "do polnoči komaj prišla do majhne bele poročne kapele", kjer je osebje "milostno ostalo odprto nekaj minut pozneje" in jima celo dovolilo narediti nekaj fotografij v rožnatem cadillacovem kabrioletu, ki ga je "očitno nekoč uporabljal sam kralj (če pa sva želela, da se pokaže sam Elvis, je to stalo dodatno in bil je v postelji)".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chic (@chiceveryweek)

Zelo pomembno je, da je Jen delila tudi prvi pogled na obleko, ki jo je nosila za sprehod do oltarja - čudovito obleko z visokim izrezom, ki jo je opisala kot "obleko iz starega filma".

Oboževalci vedo, da se je J.Lo na zaslonu že večkrat sprehodila do oltarja. V filmu The Wedding Planner je za poroko z Massimom nosila preprosto poročno obleko z izrezom ladjice, ki se konča tik pod koleni, zaradi česar so jo primerjali s poročno obleko Meghan Markle. V najnovejši romantični komediji, Marry Me, pa nosi najbolj spektakularno razkošno poročno obleko Zuhaira Murada, enega njenih najljubših oblikovalcev v resničnem življenju. Nobena od teh oblek ni podobna prvi, zato mora biti iz kakšnega drugega filma (tega ne moremo potrditi, a stavimo na Gigli ali Jersey Girl, v obeh je igral njen bodoči mož gospod Affleck).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by French Acc 🌙🇨🇵 (@jlover24_h50)

Druga obleka, ki je po fotografijah videti kot čipkast korzet brez naramnic in ujemajoči se rokavi, pa je Muradova iz nove sezone. Ben je medtem oblekel staro jakno iz svoje garderobe, kar je še en nevsiljiv dotik, zaradi katerega se oboževalci morda sprašujejo, ali načrtujeta kaj večjega. Navsezadnje sta se pridružila dolgemu seznamu zvezdnikov, ki so se poročili v Las Vegasu - Kourtney Kardashian, Lily Allen, Sophie Turner in seveda Joan Collins. Toda ali se bosta zadovoljila s tem? Ali pa bosta pripravila še eno veliko praznovanje (kot Kardashian-Barkers)?

"V majhni kapelici sva prebrala svoje zaobljube in drug drugemu podarila prstana, ki ju bova nosila do konca življenja," je zapisala. "... Na koncu je bila to najboljša možna poroka, ki sva si jo lahko zamislila."

In za primer, da se novica o poroki še ne zdi dovolj resnična, je glasilo podpisala kot "gospa Jennifer Lynn Affleck". 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez in Ben Affleck sta poročena! Vse, kar vemo o njuni "intimni poroki" v Las Vegasu

Priporočamo tudi: Mojca Mavec je izbrala čudovito snežno belo obleko

Najbolj brano