Jane Fonda se je poslovila od svojih sivih las in izbrala najbolj drzno barvo las za ženske nad 70 let

Jane Fonda je spremenila svoj videz, se poslovila od sivih las in se odločila za trenutno najbolj modno barvo.

Jane Fonda se je poslovila od svojih sivih las in izbrala najbolj drzno barvo las za ženske nad 70 let - Foto: Profimedia

Jane Fonda je že nekaj let eden najbolj očarljivih navdihov za sive lase. Pričeska in ličenje, ki so vedno popolni, so dali zeleno luč številnim ženskam, da jo posnemajo in pustijo svoje lase naravne. Na podelitvi oskarjev leta 2020 je izjavila, da je s svojo kratko frizuro zelo zadovoljna in da je vesela, da je opustila barvanje las in se odločila za belo barvo, s čimer je med drugim prihranila denar in čas. Zdaj pa je igralka ali bolje rečeno diva vse presenetila s ponovno spremembo videza: razlog ni zanikanje njenih prepričanj, temveč zahteve scenarija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Preberite še: Jane Fonda izžareva glamur v klasičnem videzu za ženske nad 60 let

Jane Fonda navdušila v klasičnih bež hlačah, ki jih ženske nad 60 let obožujejo

Igralka je v Rimu, kjer so jo ovekovečili v parku vile Borghese, na snemanju nadaljevanja filma Knjižni klub. Zaradi zahtev scenarija ima novo pričesko, ki je izrazito modna: za svoj lik nosi bakreno barvo, ki jo popestri nekaj zelo svetlih svetlih las na njenem lasišču, kar je kot nalašč za njeno odločno in osebnost. Ni mogoče, da ne bi opazili, kako čudovito je videti tudi v tej novi barvi. Kar zadeva oblike, pa Jane ni spremenila svoje klasične razmršene pričeske, saj ji je ostala zvesta. Skratka, drzno da, a ne preveč!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Ob tako homogeni in intenzivni barvi, pridobljeni na zelo svetli podlagi, ki jo je, kot vemo, težje popolnoma pobarvati, se spontano pojavi sum. Tako smo prepričani, da gre vendarle za lasuljo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Poletje največ ljubezni in romantike prinaša tem 3 nebesnim znamenjem

Priporočamo tudi: Obožujete udobne kavbojke za vsak dan? Jennifer Lopez navdušila v kavbojkah z neobičajnim detajlom

Najbolj brano