Kraljeva družina se odpravlja na počitnice! Kako bodo Kate Middleton, princ William in njuni otroci preživeli letošnje poletje?

Šolsko leto se je uradno zaključilo in kraljeva družina se odpravlja na počitnice!

Kraljeva družina se odpravlja na počitnice! Kako bodo Kate Middleton, princ William in njuni otroci preživeli letošnje poletje? - Foto: Profimedia

Šolskega leta je konec in George in Charlotte sta 8. julija zapustila Thomasovo šolo Battersea, mali princ Louis pa se je poslovil od svojih prijateljev v vrtcu Willcocks. Zdaj je čas počitnic tudi v družini Cambridge. In kaj bodo Kate, William in njuni otroci počeli poleti? Morda se bo kraljeva družina odločila za malo domačega miru, ali pa bodo na Škotskem preživeli dragocen čas v naravi, kar je eden izmed njihovih konjičkov.

Otroci Kate Middleton in princa Williama imajo dva meseca poletnih počitnic, kraljeva strokovnjakinja Ingrid Seward pa je za The Sun povedala, da se bodo odpravili na izlet, ki bo Georgeu, Charlotte in Louisu pomagal zapolniti čas.

"Vsi trije otroci so neverjetno športni in seveda tudi njihovi starši," poročajo poznavalci. "V ospredju bo plavanje, ribolov, sprehodi, jahanje in jadranje na prostem."

Poznavalci ugotavljajo, da se bo par verjetno vrnil na zasebni otok Mustique: "To so dolge počitnice, zato sumim, da bosta imela Carole in Michael Middleton kot stara starša verjetno nekaj poletja otroke sama zase. Običajno gresta na Balmoral, kjer nekaj časa preživita s kraljico in preostalo družino, letos pa bosta za kratek čas odšla tudi v tujino, verjetno na Mustique, saj bosta William in Kate želela zamenjati okolje."

Ne spreglejte:

Kraljevi družini ne moremo zameriti, da si po več letih polemik in sporov želi nekaj časa stran od svojih zahtevnih del, ki jih opravlja v javnosti. Čeprav bi bila prva očitna počitniška postaja "Balmoral, da bi preživela čas s kraljico", je kraljeva strokovnjakinja povedala, da bosta William in Kate to poletje verjetno iskala "spremembo pokrajine". Potem ko je pandemija v zadnjih dveh letih zaustavila večino njunih mednarodnih potovanj, bo dinamični duo letos "posrbel" za odhod na karibski otok Mustique.

Zagotovo pa se bo kraljevi par vračal tudi v podeželsko rezidenco Sandringham, ki je najljubše zatočišče Williama in Kate: kot je novinarjem razkril prinčev prijatelj, "je to njun srečni kraj". Zato so se vsi trije otroci takoj po koncu pouka odpravili v Norfolk, kjer so lahko dneve preživeli na svežem zraku ob ročnih delih, kot so slikanje, vrtnarjenje in eksperimentiranje v kuhinji. Kasneje pa bodo odleteli na Škotsko in preživeli čas na gradu Balmoral s kraljico Elizabeto. Kar zadeva Kate in Williama, je mogoče, da imata zaradi bližnje selitve še vedno veliko dela. Družina Cambridge bo dejansko za vedno zapustila Kensingtonsko palačo in se z otroki preselila izven Londona, v Berkshire. Njun novi dom bo Adelaide Cottage na posestvu Windsor, nekaj sto metrov od gradu, kjer prebiva Elizabeta II. Namen je otrokom omogočiti več zasebnosti in svobode gibanja, preprostejše življenje (hiša ni velika in ne bodo imeli stalnega osebja) in, zakaj ne, biti bližje svoji babici. V septembru se bo življenje vseh močno spremenilo, zato bodo čas poletnih počitnic zagotovo dobro izkoristili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Vsekakor ne moremo izključiti možnosti, da je družina Cambridge organizirala potovanje tudi zunaj Združenega kraljestva. Za zdaj ni bilo razkrito še nič, vemo pa, da Kate in William o svojih potovanjih v tujino raje ohranjata popolno zasebnost. In to jim navadno dobro uspeva. In če se bo kraljevi par to poletje odločil za luksuzno dopustovanje, bomo to verjetno izvedeli šele decembra prihodnje leto.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 4 prednosti vsakodnevnega uživanja solate: Nanjo se vsi zanašamo ob hujšanju, toda ali ste vedeli, da podpira tudi vašo prebavo?

Priporočamo tudi: Anamaria Goltes se preverjene klasike drži tudi na morju. Kje preživlja letošnje poletje z Luko Dončićem?

Najbolj brano