Svetli prameni Kate Middleton so popolna poletna osvetlitev las za rjavolaske

Videz ni pretiran, temveč izpopolnjen.

Svetli prameni Kate Middleton so popolna poletna osvetlitev las za rjavolaske - Foto: Profimedia

Kate Middleton je odličen primer, kako se lahko videz pričeske razvija, ne da bi se popolnoma spremenil. Predvsem v zadnjih nekaj mesecih nam je pokazala nekaj poskusov, kot je najprej bakren odtenek, pozneje pa močne posvetlitve, vendar je njena srednje rjava barva vedno ostala večinoma nedotaknjena, kar je izhodišče za vsako pričesko. Tudi pri zadnji neopazni spremembi ni spremenila sloga: ob obisku muzeja Fitzwilliam v Cambridgeu je vojvodinja skupaj z možem nosila nov tridimenzionalni medeni odtenek (kot to zahtevajo trendi), ki je bil kot vedno zelo eleganten in umirjen.

Kate Middleton za poletje 2022 izbere babylight pramene

Osnova je rjava, nekoliko toplejša od naravnega tona, konice so nežno posvetljene, kot smo že videli v preteklosti, vendar tokrat na še svetlejši in bolj razpršen način: pri Kate je bila uporabljena tehnika babylight, ki je zelo priljubljena tako pri zvezdnicah kot pri drugih, saj omogoča mehak in enakomeren učinek. Posvetlitev se izvaja na zelo tankih pramenih in od lasišča naprej: na ta način se doseže celoten las, ne da bi pri tem prišlo do ločitev in neravnovesij med posameznimi deli. Popolnoma primerna za pripravo las na poletje in za sijaj obraza.

Preberite tudi: Kate Middleton v sanjski beli obleki podprla princa Williama na polo tekmi

Kate Middleton presenetila na Wimbeldonu in očarala s čudovito poletno obleko s pikčastim vzorcem

Ker gre za beljenje, ki ga je lažje upravljati, lahko intenzivnost določite glede na želeni učinek in izhodiščno podlago: lahko ga uporabite tudi za temne in zelo temne lase, ki želijo le nekaj odseva brez pretiravanja. Od balayagea se razlikuje po velikosti obdelanih pramenov in tudi po tem, kje se barva nanese: babylights se lahko začne tudi pri koreninah, kar tako ali tako ne bo povzročilo odstopanja, primeren pa je tudi le za končni del las, kot smo videli pri Kate Middleton.

Prednosti babylights

Izbira babylights ima več prednosti: od časa do časa lahko ocenite, kako in koliko pobeliti lase, in brez obžalovanja dosežete popolno točko posvetlitve, vzdrževanje pa bo lažje, saj so poudarki dobro združeni z osnovno barvo, sčasoma ne bo ostrih kontrastov z bledenjem posvetlitev, ampak bo razvoj postopen. Poleg tega so diskretni, nežni in zelo elegantni: če jih je izbrala bodoča angleška kraljica, mora za to obstajati razlog! 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kretska dieta: Razkrivamo skrivnosti prehrane in hujšanja žensk po 50. letu

Priporočamo tudi: Kim Kardashian neprepoznavna z novo pričesko v stilu 80-ih: Nepričakovana pričeska, ki si jo zdaj želimo tudi sami

Najbolj brano