Harryjeva družina razpada, ona pa niti ne poskuša skriti čustev: Zadnja poteza Meghan Markle razjezila Britance

11. 2. 2024
Harryjeva družina razpada, ona pa niti ne poskuša skriti čustev: Zadnja poteza Meghan Markle razjezila Britance (foto: Profimedia)
Profimedia

Kraljeva družina preživlja težke čase, Meghan pa uživa in ni pozorna na vse, kar se dogaja Harryju.

 

Pred kratkim je v medijih odjeknila novica, da je kralj Charles zbolel za rakom, princ Harry pa se je s prvim letom odpravil v London k očetu.

Kralj ga je sprejel v svoji rezidenci, kjer sta se pogovarjala nekaj manj kot 45 minut, nato pa je Harry odšel v hotel, kralj pa je odšel s Sandrigom.

Ne spreglejte: 

V tem času je Meghan Markle z otrokoma ostala v Kaliforniji. Nadaljevala je z opravljanjem svojih obveznosti, fotografom, ki običajno opazujejo ta odpadniški par, pa je uspelo narediti fotografijo, ki prikazuje, v kakšnem razpoloženju je vojvodinja sussekška.

Žarela je, ko se je peljala blizu svojega 14 milijonov dolarjev vrednega doma v Montecitu, le nekaj ur preden se je princ Harry vrnil domov po 24 urah v Londonu.

Za volanom svojega Range Roverja je bila zelo dobre volje in nasmejana. Nosila je kapo in temna, velika sončna očala, med vožnjo pa je srkala kavo iz skodelice.

Sodeč po fotografijah Megan novica o stanju kralja Charlesa ni preveč prizadela, ampak je normalno nadaljevala z življenjem ter uživala v lepem vremenu in dobri volji.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Po objavi, da ima kralj Charles raka, Kate Middleton naredila veliko spremembo v svoji uradni biografiji

Priporočamo tudi: Horoskop: 3. hiša v astrologiji in komunikacija

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan