Meghan Markle pokazala popolno speto pričesko, ko želite biti videti urejeni in elegantni: Popolna za vse priložnosti

4. 2. 2024
To je pričeska, s katero je bila Meghan Markle videti na premiri filma. (foto: Profimedia)
Profimedia

Meghan Markle se je na premieri filma Bob Marley letos prvič pojavila na rdeči preprogi. Njena pričeska je bila videti ekstremno elegantna.

"Eleganca" je praktično drugo ime Meghan Markle. Še preden je dosegla kraljevi status, ko je bila hollywoodska igralka, ni bilo posnetka ali fotografije , na kateri bi bila videti drugače kot elegantna in dostojanstvena - zato je smiselno, da se je odločila za zelo moden trend "baletcore", ki trenutno obvladuje družbene medije in svet slavnih. Vojvodinja je od nekdaj oboževala mehke pričeske, vendar je Meghan Markle na premieri biografskega filma Bob Marley nosila nizko figo. Dejstvo, da je ta videz združila z minimalnim ličenjem in plapolajočo črno obleko Carolina Herrera, samo še poudarja temo - videti je kot primabalerina, ki se udeležuje gala prireditve izven sezone.

Ne spreglejte:

Kraljeva dama se sicer drži bolj zase, zato je bil njen prihod na premiero v Kingston na Jamajki v gledališče Carib 5 zelo nepričakovan. Njena baletna figa je zglajena, a mehka, s prečko po sredini. Nazaj speta pričeska je odprla pogled na Meghanine uhane.

Profimedia

Pri ličenju in manikiri je Meghan Markle ostala v skladu s svojim vzvišenim, umirjenim slogom in se odločila za minimalizem na vseh področjih. Njena ličila se osredotočajo na sijočo polt, bolj ekstremne odtenke pa prihrani za poudarjanje oči. Lepotni videz dopolnjuje preprosta barva ustnic, sladka roza barva. Meghan ima na svojih naravnih, kvadratno oblikovanih nohtih tudi francosko manikiro s tankimi konicami - vse to je zdaj prav tako moderno. V zadnjem času je opaziti množično gibanje k bolj naravnim dolžinam nohtov, v salonih pa prevladujejo kvadratne oblike. Vendar se zdi, da so francoske konice večne.

To je še vedno le prvi pogled na Meghan Markle in njenega moža, princa Harryja, v letu 2024, a če govorimo v imenu vseh oboževalcev, so se stvari začele odlično. Vojvodinja je pravkar postregla z idealnim navdihom za pričesko in nohte naenkrat.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 frizerskih nasvetov za izboljšanje pričeske in stanja vaših las, za katere ne boste porabili niti centa

Priporočamo tudi: Horoskop: Mars in Venera v kozorogu na področju ljubezni omogočata resne odločitve

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan