Gostje, ki so z izborom povsem zgrešili: Kronanje kralja Charlesa III. odmeva tudi zaradi najbolj ponesrečenih modnih videzov povabljencev

10. 5. 2023

Kronanje britanskega kralja Charlesa III. je bil nedvomno spektakularen dogodek, vendar so bili nekateri povabljenci videti bolj kot drugi. Nekaj najbolj ponesrečenih modnih videzov si oglejte v fotogaleriji.

1 / 10
Profimedia

V fotogaleriji preverite najbolj ponesrečene videze s kronanja kralja Charlesa III.

Na sobotnem kronanju kralja Charlesa III. v Westminstrski opatiji ni bilo vse zlato in diamanti. Čeprav je bil dogodek v znamenju blišča in glamurja, je nekaj gostov kronanja močno zgrešilo pravila oblačenja. Čeprav so številni gostje in voditelji držav prišli oblečeni v svoje najlepše obleke, pa drugi niso razumeli tega sporočila.

Mnogi najslabše oblečeni se preprosto niso izkazali v skladu z zgodovinsko priložnostjo, drugi pa so se trudili nekoliko preveč. Čeprav se pod lučmi Westminstrske opatije vse zdi veliko bolj veličastno in kraljevsko, ti videzi preprosto niso bili kos dogodku. Od članov kraljeve družine do zvezdnikov na visoki ravni - med najslabše oblečenimi na dogodku so bili različni.

Kronanje kralja Charlesa III. naj bi bilo v primerjavi s kronanjem pokojne kraljice Elizabete umirjeno, zato so bili številni gostje pozvani, naj pridejo v manj pompoznih oblačilih. Žal so si mnogi to priporočilo vzeli k srcu in izbrali malo manj idealna oblačila. V fotogaleriji preverite, kateri gosti so tokrat niso najbolje odrezali.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pričeska kraljice Camille in njenih spremljevalk močno zaznamovala kronanje Charlesa III.: Ali dogodek nakazuje začetek nove "it" pričeske?

Priporočamo tudi: To je najbolj nadležno nebesno znamenje: Ga imate v svojem življenju?

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač